- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Gigabyte alaplap topik
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Itt senki nem civakodott, és senki nem ordította le más fejét, senki nem lett sárba tiporva, valószínűleg Te vagy egy kissé túlérzékeny, ha ezt így értékelted. Szerencsére DanielK éretten és korrekt módon válaszolt, nem sértődött meg, hanem érdemben reagált, szóval vele lehet kommunikálni akkor is, ha kritikát kapott.
Szerintem semmi gond nincs azzal, ha itt kritizáljuk egymás kódját, arra való a fórum, és nem vagyunk porcelánból - hidd el, az én kódjaimat, javaslataimat is kritizálták már bőven, és ha volt benne érdemi információ, amiből megtudom, hogy mit rontottam el, mit kellene másként, akkor összességében még örültem is neki, mert abból mindenki tanul.
Amúgy ha korábban belinkelted volna a kapcsolatfelvételre szolgáló kódot, akkor hozzá lehetett volna szólni érdemben is a kódhoz. Egyébként csak felhívnám a figyelmedet, hogy a Te munkádat sehol nem kritizáltam, így nem volt értelme magadat védelmezni, bizonyítgatni, hogy van olyan terület, amiben Te vagy a jobb, elhiszem, de senki nem mondta, hogy ez ne lenne így. Azon a területen meg Te kritizálhatnád az én tanácsaimat, és jól is lenne ez így."Kicsitt régebb óta vagyok itt mint te"
Ezzel nem tudom, mire gondoltál, arra, hogy Te másfél évvel korábban regisztráltál?
De mindegy is, felőlem valaki tegnap óta is lehet PH-tag, ha érdemi kritikákat fogalmaz meg a fórumon, akkor teljesen irreleváns, hogy mióta van itt... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Beköszöntött az űrinternet kora
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Fotók, videók mobillal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Zalman M4 A-Data 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G3 - i3-6G I 8GB I 128SSD I DVDRW I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Szerintem semmi gond nincs azzal, ha itt kritizáljuk egymás kódját, arra való a fórum, és nem vagyunk porcelánból - hidd el, az én kódjaimat, javaslataimat is kritizálták már bőven, és ha volt benne érdemi információ, amiből megtudom, hogy mit rontottam el, mit kellene másként, akkor összességében még örültem is neki, mert abból mindenki tanul.