Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPad topik
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Ismerem, én is használom, de itt nem ez a minta áll fent, legalábbis a kódot legalább annyira át kéne alakítani mintha csak szeparálná a kettőt, itt csak annyi látszik, hogy magára irányít (gondolom épp a hibára megoldásként), plusz a PRG -nek csak bizonyos feladatoknál van értelme, nyilván ezt neki kell eldönteni, de mivel alapból nem így volt implementálva, mertem feltételezni, hogy nem szükséges ...

Szerk: Persze az lehet, hogy később van vizsgálva a get is, akkor igaz, de ennyiből nekem nem volt nyilvánvaló.

-
válasz
Tele von Zsinór
üzenetére
Átirányítás után meg kell állnia, mert a redirect itt egy header wrapper ahogy olvastam. Azért fura, mert FF alatt jó. Lövésem sincs mi lehet a gond, a post ellenőrzésre a módszert a fejlesztő oldalán olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245K + TeamGroup Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Új Bontatlan Xbox Series X 1TB 2év gyártói gar! + Beszámítás (apple cuccok)
- Google Pixel 10 Pro XL 5G 256GB Jédezöld, 2 Év Garancia, Független, Használt, 3 hónapos
- Simagic P-2000 100nm hidraulikus sim racing pedal + haptic motorok
- Ujabb Prémium ólacska INGYEN MPL-el Phanteks XT PRO ULTRA
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest