Új hozzászólás Aktív témák
-
Soak
veterán
válasz
Tele von Zsinór #12871 üzenetére
Ismerem, én is használom, de itt nem ez a minta áll fent, legalábbis a kódot legalább annyira át kéne alakítani mintha csak szeparálná a kettőt, itt csak annyi látszik, hogy magára irányít (gondolom épp a hibára megoldásként), plusz a PRG -nek csak bizonyos feladatoknál van értelme, nyilván ezt neki kell eldönteni, de mivel alapból nem így volt implementálva, mertem feltételezni, hogy nem szükséges ...
Szerk: Persze az lehet, hogy később van vizsgálva a get is, akkor igaz, de ennyiből nekem nem volt nyilvánvaló.
-
válasz
Tele von Zsinór #12871 üzenetére
Átirányítás után meg kell állnia, mert a redirect itt egy header wrapper ahogy olvastam. Azért fura, mert FF alatt jó. Lövésem sincs mi lehet a gond, a post ellenőrzésre a módszert a fejlesztő oldalán olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- OLED TV topic
- Magisk
- Autós topik
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF X570-PLUS WiFi X570 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest