- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fujifilm X
- Kompakt vízhűtés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Objektívek topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeltaPower
addikt
2. Én még nem láttam olyan projektet, ahol megkövetelték volna, vagy időt adtak volna arra, hogy ilyesmivel szarakodjunk.
Ez engem például rettentően zavar. Arra viszont volt már több példa, hogy visszajött egy projekt néhány hónap után, mert olyan terhelést produkált az ez idő alatt felhízott adatbázisával, hogy a hosting szolgáltató egyszerűen lekapcsolta az oldalt. Ilyenkor aztán lehet fejvesztve kapkodni hogy mit is kellene módosítani rajta. -
fordfairlane
veterán
3. Nem igazán jellemző, hogy nagy oldalaknál a php alkalmazásszerver lenne a szűk keresztmetszet, plusz ezt a részt elég jól lehet skálázni.
Nekem is ez a tapasztalatom, szinte soha nem a PHP az oka a lassú végrehajtásnak. Majdnem mindig az I/O a szűk keresztmetszet, jellemzően az adatbázis kezelése.
-
lordjancso
senior tag
a valóság és a tapasztalat viszont az, hogy ilyen értelmetlen optimalizálásokkal nem éri meg foglalkozni és ezért senki nem is teszi
De ha te tudod, hogy az az optimális megoldás, alapból azt használod nem? Legalább is feltételezem.
Tehát ilyen esetben ez nem plusz igény, hanem csak a saját tudásod leginkább szakszerű felhasználása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro Touch Bar(13-inch, M1, 2020)- 181 Ciklus - 96% Akku -8GB/256GB SSD - Ezüst -MAGYAR
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Gigabyte H510M-H PC
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest