- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jinxb1rd
addikt
válasz
Sk8erPeter #12506 üzenetére
Még nem próbáltam ki szerveren, de localhoston eddig nagyon tetszik. Talán még jobb is, hogy nem maradtam a tinybrowsernél. Ezt legalább normálisan frissítik, a kód nincs összehányva, könnyű használni. Szerintem a szerveren is gond nélkül futni fog.
Ami probléma nekem az a design, sztem elég tré és ráadásul 3 féle css-ből áll össze
. Majd csinálok egy minimalizált verziót.
Továbbá itt se lehetett beállítani, hogy méretezze át a túl nagy képeket, illetve hogy az összes képet tömörítse újra. Ezt már majdnem megoldottam, tinybrowsernél sajnos többet kellett tökörészni és nem csak ezzel.CKEditort én két éve vittem bele egy projektbe, nem tetszett, hogy ronda, értelmetlen kódot csinál, viszonylag lassú és saját kép manager cuccával néha képes lefagyni. Mellesleg most már chrome-mal nem is működik. Az is lehet, hogy akkor béna voltam, de a rossz emlékek miatt inkább ki se próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Odyssey
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Age of Empires 4
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 755 G5 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest