Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen notebookot vegyek?
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Melyik keretrendszer/nyelv kódbiztonsága a nagyobb?
Ezt nem hagyhatom ki: Az amelyiket biztonságosabban írják meg...
Plusz az ingyenesség azért nagy szó mellette, mert általában az ügyfél dönt, hogy legyen minél olcsóbb. Ha valakinek nincs x HUF-ja, fejlesztési eszközökre, akkor inkább a linux, php vonal felé megy, és nem a win felé (igen ott van a visual studio express, de windowst venned kell...)
Plusz PHP-ra épül a legismertebb ingyenes CMS rendszerek (Wordpress például, más kérdés, hogy szerintem nem olyan jó... - de az emberek használják)
Személyes tapasztalatom, hogy ASP.NET-es kezdő fejlesztőt nem látnak szívesen a magya álláspiacon, vagy csak én voltam szerencsétlen, hogy nem tudtam 1 éves munkatapasztalot felmutatni.
Én a saját közepes méretű projekteimnél majdnem az ASP.NET-et kezdtem el használni
. De a Webmatrixot szívesen alkalmaznám bemutató oldalakhoz, mert kellemesebb használni, mint a PHP-t 
f.balazs - na, ácsi, olyat akarsz, mint egy lapozó funkció, de mindig 1 oldalon jelenik meg a "lapozó" tartalma?
Pl.: index.hu/?page=10, akkor az 1. oldalon jelenik meg a tartalom, index.hu/?page=14 is az 1. oldalon?
És az oldallapozó egy dropdown menü listában lenne elérhető? -
Speeedfire
félisten
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Nem azt mondom, hogy nem tudja. Nincs se jobb, se rosszabb. Mindegyiknek van előnye és hátránya.
Felesleges ezen vitázni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. De a Webmatrixot szívesen alkalmaznám bemutató oldalakhoz, mert kellemesebb használni, mint a PHP-t