- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- VGA hűtő topik
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
Peter Kiss #12086 üzenetére
Melyik keretrendszer/nyelv kódbiztonsága a nagyobb?
Ezt nem hagyhatom ki: Az amelyiket biztonságosabban írják meg...Plusz az ingyenesség azért nagy szó mellette, mert általában az ügyfél dönt, hogy legyen minél olcsóbb. Ha valakinek nincs x HUF-ja, fejlesztési eszközökre, akkor inkább a linux, php vonal felé megy, és nem a win felé (igen ott van a visual studio express, de windowst venned kell...)
Plusz PHP-ra épül a legismertebb ingyenes CMS rendszerek (Wordpress például, más kérdés, hogy szerintem nem olyan jó... - de az emberek használják)
Személyes tapasztalatom, hogy ASP.NET-es kezdő fejlesztőt nem látnak szívesen a magya álláspiacon, vagy csak én voltam szerencsétlen, hogy nem tudtam 1 éves munkatapasztalot felmutatni.
Én a saját közepes méretű projekteimnél majdnem az ASP.NET-et kezdtem el használni
. De a Webmatrixot szívesen alkalmaznám bemutató oldalakhoz, mert kellemesebb használni, mint a PHP-t
f.balazs - na, ácsi, olyat akarsz, mint egy lapozó funkció, de mindig 1 oldalon jelenik meg a "lapozó" tartalma?
Pl.: index.hu/?page=10, akkor az 1. oldalon jelenik meg a tartalom, index.hu/?page=14 is az 1. oldalon?
És az oldallapozó egy dropdown menü listában lenne elérhető? -
Speeedfire
félisten
válasz
Peter Kiss #12086 üzenetére
Nem azt mondom, hogy nem tudja. Nincs se jobb, se rosszabb. Mindegyiknek van előnye és hátránya.
Felesleges ezen vitázni szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- X1 Carbon 10th 14" 3K OLED i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó komplett PC Ryzen 9 5900x RTX3080
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Inspiron 5441 14" FHD+ IPS Snapdragon X Plus 16GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest