- Milyen videókártyát?
- Home server / házi szerver építése
- Autós kamerák
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cucka
addikt
válasz
papa019 #10297 üzenetére
Lehet, sőt, általában ilyen megoldást szoktak használni a korábbi hozzászólásomban leírt problémák miatt. Csak ugye egy ilyen .gif funkcionálisan ekvivalens azzal, ha kiírta volna, hogy "kérjük várjon", az eredeti kérdésben meg valamiféle valós adatokból dolgozó progress bar szerepelt.
(#10299) Athlon64+
Ez jó találat, viszont kizárólag file feltöltésre működik. -
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
papa019 #10297 üzenetére
Dehogynem, teljesen jó az elképzelésed. Alapvetően ez az általános (jó) megoldás, meg esetleg egy felirat, hogy az adatfeldolgozás folyamatban van, várjon a júzer.
===
(#10293) Soak : nem tudom, ez a qTip2 hogy van megoldva, még nem használtam, de jQuery UI Dialognál nem okoz semmilyen gondot, ha a jQuery UI Dialognak átadott DOM-elem display:none-ra van állítva. Megoldja magának az átalakítást dialógusformára (nyilván a qTip is, csak az nem tudom, hogy), és a display tulajdonság váltogatását is kezeli, alapvetően pont inline-elemeket tudsz megjeleníteni a dialógusablakban, ettől is kényelmes az egész.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged