- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Milyen egeret válasszak?
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siriusb
veterán
Egy kis segítség kellene. A webtárhely szolgáltatónál (a jelenlegi csomagban) nincs cron futtatás. Azonban phpList miatt szükségem lenne rá. Van egy ingyenes tárhelyem a 000webhoston, ahol van cron. Ott php -f paranccsal futtatnék egy cron.php-t a következő tartalommal:
<?php
exec('http://www.akarmi.hu/lists/admin/index.php?page=processqueue&login=usernev&password=jelszo');
?>Miért nem működik így? Van valami szerintetek működő megoldás esetleg?
Maga a parancs böngészőből indítva lefut. -
Siriusb
veterán
válasz
DeltaPower #5157 üzenetére
kösz. és tényleg
-
Siriusb
veterán
válasz
DeltaPower #5157 üzenetére
dupla
-
Siriusb
veterán
Bocs a kérdésért, csak most kezdtem php-vel foglalkozni:
Miként tudom megfordítani a zzz tömbben lévő elemket az array_reverse segítségével?
$kacsa = array("a"=>1,"b"=>2,"c"=>3,"zzz"=>array(dd=>10,ee=>20,ff=>30)); -
Siriusb
veterán
válasz
vakondka #1183 üzenetére
Szia!
Hátha egyből tudod a választ, mert én rengeteg kínlódás után sem tudtam megoldani:
van az index.php, ahogy javasoltad. Ebben található egy swf és egy png beillesztve. Az swf - amikor új tartalom töltődik be a linkek alapján - villan egyet, tehát eltűnik egy pillanatra, visszajön, s kezdi elölről a lejátszást. A lejátszás újrakezdése még nem lenne baj, de ez a villanás zavaró.
Van erre tipped, miként lehet kiküszöbölni? -
Siriusb
veterán
hali!
nem akarok frame-eket használni a keresők miatt. azt a javaslatot kaptam, hogy php-ben include-ot használjam, ami működik is, csak némi gondom akadt. a lényeg:
az oldal tetején van egy fejléc alatta menubar, ezek kellenének fixen, hogy ne töltődjenek be újra és újra, hanem csak a menüben lévő linkekre kattintva a megfelelő oldal.
miként tudom ezt megvalósítani?találtam a fórumban valami hasonló témát, de nem igazán értettem.
teljesen kezdő vagyok php-ben, szóval ha valaki egyszerűen le tudná írni (egy mintát adni), nagyon megköszönném.
jelenleg úgy megoldottam, hogy a fejlécet és a menubart egy php-be rakva include-dal behívom minden lapon, de ennek épp a fordítottja kellene.ha egyéb javaslat van a megoldásra, azt is várom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Windows 11
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest