Hirdetés
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
PazsitZ
üzenetére
aham, köszönöm.
Meg lenne pár kérdésem, ha lehet

Van a views mappa, és igazából így a tutorial alapján nem nagyon értem, hogy miért hasznos, szét bontani a megjelenítést a view.php-ba és a _view.php-ba?
Igen, a felhasználóbázisa tényleg szépen nő! Ez a kigenerált doksi még szokni kell

Speeedfire A doksija jó, így mindig átmegyek, rajta
. Csak én Tutorialból eddig jobban tudtam tanulni. De ez a tutorial egy picit furcsa, már mint az angol és a logikája, aztán láttam, hogy a szerző orosz
így már érthető volt. Eddig még nem találkoztam ezzel az "angol logikával", tanultam én már nem egy angol nyelvű könyvből, csak ez fura, bele kell szoknom 
Majd akkor belerázodóm hétvégére, amit én akarok, azt most egy mini mvc-ben összetudnám rakni, de itt Yii-ben fhúúú
még az első lépéseknél csak fogom a fejem
jó éjt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Temu
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 - i7-11GEN I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - Intel 3955U I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IWL: i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo V155-15API - Ryzen 5 I 8GB I 512SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

így már érthető volt. Eddig még nem találkoztam ezzel az "angol logikával", tanultam én már nem egy angol nyelvű könyvből, csak ez fura, bele kell szoknom