- RAM topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
PazsitZ
üzenetére
aham, köszönöm.
Meg lenne pár kérdésem, ha lehet

Van a views mappa, és igazából így a tutorial alapján nem nagyon értem, hogy miért hasznos, szét bontani a megjelenítést a view.php-ba és a _view.php-ba?
Igen, a felhasználóbázisa tényleg szépen nő! Ez a kigenerált doksi még szokni kell

Speeedfire A doksija jó, így mindig átmegyek, rajta
. Csak én Tutorialból eddig jobban tudtam tanulni. De ez a tutorial egy picit furcsa, már mint az angol és a logikája, aztán láttam, hogy a szerző orosz
így már érthető volt. Eddig még nem találkoztam ezzel az "angol logikával", tanultam én már nem egy angol nyelvű könyvből, csak ez fura, bele kell szoknom 
Majd akkor belerázodóm hétvégére, amit én akarok, azt most egy mini mvc-ben összetudnám rakni, de itt Yii-ben fhúúú
még az első lépéseknél csak fogom a fejem
jó éjt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Új Asus Vivobook 16 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

így már érthető volt. Eddig még nem találkoztam ezzel az "angol logikával", tanultam én már nem egy angol nyelvű könyvből, csak ez fura, bele kell szoknom