Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
PazsitZ
üzenetére
aham, köszönöm.
Meg lenne pár kérdésem, ha lehet

Van a views mappa, és igazából így a tutorial alapján nem nagyon értem, hogy miért hasznos, szét bontani a megjelenítést a view.php-ba és a _view.php-ba?
Igen, a felhasználóbázisa tényleg szépen nő! Ez a kigenerált doksi még szokni kell

Speeedfire A doksija jó, így mindig átmegyek, rajta
. Csak én Tutorialból eddig jobban tudtam tanulni. De ez a tutorial egy picit furcsa, már mint az angol és a logikája, aztán láttam, hogy a szerző orosz
így már érthető volt. Eddig még nem találkoztam ezzel az "angol logikával", tanultam én már nem egy angol nyelvű könyvből, csak ez fura, bele kell szoknom 
Majd akkor belerázodóm hétvégére, amit én akarok, azt most egy mini mvc-ben összetudnám rakni, de itt Yii-ben fhúúú
még az első lépéseknél csak fogom a fejem
jó éjt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 6 Ultra 7 165H 16GB 1TB
- Zotac / Inno3D RTX 3080 Ti // Számla // Garancia //
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

így már érthető volt. Eddig még nem találkoztam ezzel az "angol logikával", tanultam én már nem egy angol nyelvű könyvből, csak ez fura, bele kell szoknom