Új hozzászólás Aktív témák
-
coco2
őstag
válasz
Sk8erPeter #8228 üzenetére
Sry, nem érzem szükségét, hogy bárkivel bármiről veszekednem kelljen. Én leírtam a véleményemet, meg te a tiédet, és szerintem ez így remekül megfér a topicon.
De ha már mindenképpen választ vársz, így hirtelen ezeket találtam tőled reakciónak:
mySQL nagygépen: sohasem találkoztam vele. OpenVMS van és az alá valami SQL szerver, ami nem mySQL. Még kisgépes környezetben sem találkoztam a mySQL-el nagyon sokáig. Postgre, SyBase, MS, ezekkel találkoztam. Míg nem kezdtem PHP közelbe csöppenni, a mySQL ismeretlen név volt számomra. Szóval részemről nem tartom jelentősnek a penetrációját. Még akkor sem, ha ebben tévedek.
PHP C++: kellett már gyorsító részleteket írnom, és szinte minden alkalommal azzal kellett kezdeni, hogy előbb a fene tudja mennyi idő alatt belerakódott mákostésztát kipucolni 2-3 függvény szinten felfele is. Mire a gyorsítandó részletet ki lehetett nyisszantani egészben, már más volt az is, meg a környezete is. Ergo hogy az eredeti kódrészletet kézbe kaphattam volna alapból lefordítva - ez nem tudom mennyit ér. Ha én bárhol olyan trehány munkát végeztem volna, hogy azt építsem be, süllyednék elfele szégyenemben. Persze nem tartom lehetetlennek, hogy valakinek az a nívó. De az nem én vagyok.
C# & Java: a roseb akar egy majdnem olyan hitvitába belefolyni, mint a "melyik a jobb a linux vagy a windows?" - mert ez majdnem olyan. Ezekről a dolgokról cash flow szinten döntenek, és azon a szinten a szakemberek véleménye kereken nulla értékű. Pld ha ma-holnap bejelentenének egy olyat, hogy összevonják a .net meg a java platformot egy új rendszerbe, még a szakik is csak örülnének. Ha meg olyat jelentenének be, hogy az MS megvásárolta a java nevet, felszámolja az egészet, és csak .net lesz, maximum nézne a szakmai világ, de akkor sem tehetnének ellene semmit. Sőt jöhet valaki, aki azt mondja, legyenek központosított szerverek, amiért fizetni kelljen, a kliens oldali fejlesztést meg ki kell végezni, hogy megtérüljön a befektetés - aztán felvásárolja a .net-et is, meg a javat is, és megszünteti a kliens oldali supportot mindkettőhöz. Jó, tudom, videoírónak kellene mennem ilyen víziókkal, mert thrillerekbe se lenne semmi egy ilyen sztori, de ez is benne van a jövő világ paklijában egy gazdasági válságban. Viszont ilyesmiről filozofálni, na ezt egy kicsit sem tartottam releváns dolognak a topic szempontjából. Külön kérésedre írtam le.
MVC: mostanában népszerűek a startupok, és ez egy olyan modell, amire könnyű CMS-t építeni. Népszerűnek azért népszerű, mert reklámozzák, lévén el akarják adni. Viszont ez az elmélet csak 2-3 éve lett felkapott (már csak a gazdasági válság indulása után) annak ellenére, hogy létezik 30 éve. Neked erről mi jut eszedbe?
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged