Új hozzászólás Aktív témák

• coco2

őstag

válasz Bzozoo #21207 üzenetére

@supercow:
    Hmm, ez furcsa. Pár hónapja amazonon rákotortam a laravel-re, csak olasz meg francia könyvek voltak, most meg angolokat is talál több éves kiadási dátummal. A fene érti. Elismerem az én tévedésemnek.

@Bzozoo:
    Ami "hamar elavul", az sosem volt kiforrott. A koncepcionális tévedésre épített eszközök jellemzője, hogy el tudnak avulni minden hónapban / fél évben. Képtelenség egy átgondolatlanságot a visszamenőleges kompatibilitás megtartásának elve szerint fejleszteni. És az pontosan a dokumentáláskor derül ki. Szó nincsen róla, hogy ki akarnám dobni a digitális dokumentálás vívmányait. Épp csak voltam olyan szituban, amikor egy 1-2 órás józan paraszti ésszel magyarázás eredményét bolondbiztos technológiai utasításba kellett öntenem, és simán vagy fél évig tartott. Akkor esett le a tantusz, hogy az "elmondani" és a "leírni" között alkalmasint sok ezerszeres szorzó a különbség. Példának okáért a részletek logikai ellentmondásaival "elmondás" során tipikusan nem lehet összetalálkozni. De amikor valaki elkezdi utolsó szálig kifésülni a gondolatokat, akkor bizony beleakad az összes gubancba. Na az a különbség egy pár perces YT videó, és egy 500 oldalas könyv között. És csodálkozom rajta, hogy itt még senki sem találkozott össze a jelenséggel, mert más magyarázat aligha van rá, hogy senki sem érti.

Új hozzászólás Aktív témák