Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
Sk8erPeter #12116 üzenetére
Igen a php egy scriptnyelv, és nem típusos, pontosan ezért használják annyian és emiatt az egyszerűség miatt lett ilyen népszerű. Tehát igen ez a nagy kényelmesség előny, ha nem lenne ilyen egyszerű lehet nem is ez terjedt volna el.
Az a baj félreértesz, 100%-ban igazad van, én sem használom ilyen szinten szarul a php-t (és nem szoktam gányolni azt nem tudom honnan szedted
), de, és ott a de és mindig ott lesz ez a de: amíg a nyelv nem típusos addig marha sokan fogják így használni, mert engedi.
Sok régi kódot írtam újra, és tele volt ilyenekkel, biztos bennem van a hiba, hogy nem akadok fent rajta, de mint mondtam a komment hiány és a semmitmondó változónevek engem ezerszer jobban zavarnak, mert anélkül aztán tényleg nehéz kiigazodni mások kódjában.
A tömbbe stringes példa nagyon aranyos meg minden, de te is tudod szerintem hogy mire gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 16" MacBook Pro / M1 Pro - Silver / 512GB SSD / 16GB RAM
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X, 3070Ti + Garancia
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Fotó állvány eladó
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest