Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz
Sk8erPeter #12116 üzenetére
Igen a php egy scriptnyelv, és nem típusos, pontosan ezért használják annyian és emiatt az egyszerűség miatt lett ilyen népszerű. Tehát igen ez a nagy kényelmesség előny, ha nem lenne ilyen egyszerű lehet nem is ez terjedt volna el.
Az a baj félreértesz, 100%-ban igazad van, én sem használom ilyen szinten szarul a php-t (és nem szoktam gányolni azt nem tudom honnan szedted
), de, és ott a de és mindig ott lesz ez a de: amíg a nyelv nem típusos addig marha sokan fogják így használni, mert engedi.
Sok régi kódot írtam újra, és tele volt ilyenekkel, biztos bennem van a hiba, hogy nem akadok fent rajta, de mint mondtam a komment hiány és a semmitmondó változónevek engem ezerszer jobban zavarnak, mert anélkül aztán tényleg nehéz kiigazodni mások kódjában.
A tömbbe stringes példa nagyon aranyos meg minden, de te is tudod szerintem hogy mire gondoltam
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Hobby elektronika
- BlueGift @ Logout.hu
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Milyen TV-t vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged