- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Digital Fingerprinting: Így buktat le a böngésződ a neten - Tech Percek #18
- Prezentálta PCI Express 6.0-s SSD-vezérlőjét a Silicon Motion
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topik
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
na 1 újabb kérdés: feltölttöem a nukot,és azt írta hogy:
here seems to be a problem with the MySQL server, sorry for the inconvenience.
We should be back shortly.
És akor felmentem a blueweb-re(mert onnan regeltem a tárhejet)és ott rámentem a mysql kezelőfelületre és ott ez jött be:[link]És oda a felhasználó névhez és a jelszóhóz ha a sajátomat ha bármi mást beírtam nem fogadta el.
Ilyenkor mit csináljak?
[Szerkesztve] -
Benmartin
senior tag
válasz
[pod]Diablo #109 üzenetére
modules mappába bemásolod és az adminisztráció menűpont alól aktiválod.
-
[pod]Diablo
őstag
up! a kérdéseimnek
-
[pod]Diablo
őstag
lenne egy újabb kérdésem.Ha feltölttöem normálisan akkor miért irja ki ezt mikor rámegyel az oldalamra?
Forbidden
You don't have permission to access /fatal/ on this server.
Apache/1.3.34 Server at users.blueweb.hu Port 80 -
[pod]Diablo
őstag
Lenne egy újabb kérdésem:
Na szal megtaláltam a 7.9.0-át(asszem ez a legujabb)És magyarul,de én elöte letöltöttem egy nem magyar verziót és abba votlak fájlok amit txt-k voltak és a magyarba azok nem txt-k.Nincs kiírva mlléjük semien kiteresztés.Akkor azoknak adjak be txt kiterjesztést vagy hadjam úgy? -
[pod]Diablo
őstag
AMúgy ajánlom mindenkinek a blueweb-et sztem nagyon jó.[link]
És jó mert reklám mentes
[Szerkesztve] -
[pod]Diablo
őstag
Az lenne a kérdésem hogy azt meg lehet-e csinálni hogy a php-nukéba belerakok egy phpbb fórumot.ha meglehet csinálni akkor hogyan?
Emberek vigyázzatok mert belekezdtem az hph-nukébeJÖnn majd a sok amatőr kérdés
-
pepör
csendes tag
Sziasztok!
Az a problemám, hogy az oldalam az srv.hu-n van, és nem tudom eltüntetni a fenti reklámcsíkot, amit az srv futtat!
Nem tudtok erre megoldást?
Please Help! -
tildy
nagyúr
Újabb két kérdés:
Miért van az hogy így el tudom érni az oldalam:
http://tildy.myip.hu/tildy/index.php
de így nem:
http://tildy.myip.hu/tildy/
Ötlet? Apacheban konfigolva van!!! Szal ha más file az index.php, akkor behozza.
7.5 nuke+ patch -
V.ki
aktív tag
-
rOwLeY
őstag
hy!nem lehet vhol leszedni php ''utmutatót'' kezdőknek?!!
hallott am h lehet vhol ilyet találni,de gondoltam itt vki nek biztos van -
domedee
senior tag
Hellóka!
Azt szeretném megkérdezni, hogy nincs-e valakinek egy működő, alapszintű php-s oldala kölcsönbe, aminek elég jó a kommentezése (magyarul, ha lehet). Gondolkodom egy ilyen lap elkészítésén, csakhát eddig az a baj, hogy nem igazán megy, de ha lenne egy példa, amit látnék működés közben és meglenne a kódja is, akkor többre jutnék, mint a jelenlegi bogarászgatásommal.
thx előre is
dömedee -
tildy
nagyúr
Help valaki nekem.
Feltörték az oldalam, és most raknám helyre meg minden, de akármit csinálok az index.php-ra ezt adja ki:
You can't access this file directly...
Ha modulokon keresztül próbálom elérni az oldalt, az müxik.
Bővebben: link
Ötlet? -
V.ki
aktív tag
Van egy XAMPP server telepítve a gépemre.
MySQL,PhpMyAdmin,Apache megy.
Be is van configolva minden rendesen a PHP-Nuke CONFIG.PHP fájlába.Erre azt mondja nekem,hogy ''There seems to be a problem with the MySQL server, sorry for the inconvenience.
We should be back shortly.''
Mi a hiba?Pedig az SQL táblák is megvannak. -
Half-Life
tag
A PHP-Nukembe ki lehet cserélni a fórum motort. Tehát ne ez a phpBB fórum legyen (nagyon nem tetszik
) Aki tud az létszíves segítsen.
-
rdi
veterán
Na az adminos belépés problémát megoldottam. Most a fórum motorral küzdök az phpBB-vel, mert nem tudom magyarítani. Látom a nyelvi fájlt, de nem tudom hol kell beállítani a hivatkozást rá ???
-
Sick Boy
őstag
Itt minden megvan -
Xelo
addikt
Sziasztok. Lehet hogy lesz egy pirates!-es weboldalam. Nahh ezt lehet hogy php_nukeval csinálnám, de nem értek hozzá... E107-et értem. Valaki segitsen itt a telepitésben!! Azt hiszem egy uw-s, vagy atw-s oldalra fogom tenni. HELP!
-
V.ki
aktív tag
Warning: main(language/lang-.php): failed to open stream: No such file or directory in /mainfile.php on line 194
Warning: main(): Failed opening 'language/lang-.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /mainfile.php on line 194
Warning: head(themes//theme.php): failed to open stream: No such file or directory in /header.php on line 33
Warning: head(): Failed opening 'themes//theme.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /header.php on line 33
Fatal error: Call to undefined function: themeheader() in /header.php on line 49
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ezt írja,mikor megpróbálom elérni az oldalamat(nagymotor.atw.hu,Bővebben: link)Ez mitől van?CONFIG.PHP beállítva,több ok + nincs a manualban,még mielőtt vki azt mondaná,hogy RTFM. -
rdi
veterán
Nem nagyon értem most rá (dvd film), meg amúgy is a kinézetével kezdek foglalkozni..
Mondjuk a szolgáltatóm nem enged telepíteni semmi ilyesmit, de ez még nem akadál, nekem csak a fórum kellett volna belőle. Na majd meglátom. -
rdi
veterán
A következő történik:
belépek a http://localhost/Nuke/html/-be és ott van az oldal. Ekkor ugye supeusert kellen felvennem, vagyis megadom: hogy felhasznalonev és hogy jelszo. Ezután úgy tesz, mintha elfogadná, de ha be akarok lépni mint superuser, akkor nem történik semmi, minden változatlan, én sem értem -
rdi
veterán
az mondjuk egyszerű,a kezdőéapon beírod a beviteli mezőbe, hogy nuke, aztán kattintasz a létrehoz gombon.
Ezután a létrejött adatbázist fel kell töltened : vagyis az sql parancsra kattintva, előjőn egy ablak, amiben tallózással kiválaszthatod a nuke_hu_sql szövegfájlt, aztán már csak egy klikk -
gErYoN
tag
Nekem meg olxan gondom van, hogy nem tudok létrehozni sql adatbázist a http://localhost/phpMyAdmin-ban! Nem akarom tárhelyre felrakni a cuccot, csak ismerkedni szeretnék vele, mindent beállítottam a leírás szerint.
Valaki segítsen már lécci! -
rdi
veterán
Ja és van itt egy hibaüzenet is:
Warning: mail(): SMTP server response: 550 No SMTP server defined. Use real server address instead of 127.0.0.1 in your account in c:\appserv\www\nuke\html\modules\Your_Account\index.php on line 772
hol a francban kell megadni az smtp szervert? -
rdi
veterán
köszi, nálam a jelszó se a név nem tartalmaz csak angol abc -és betűket, úgyhogy nem ez abaj. A baj az, gondolom, hogy a superuser felvételekor kapnék egy emailt, hogy erősítsem meg, pont úgy gondolom, mint minden usernél, de ezt nem kaphatom meg, mert nics smtp szerverem, tehát a levelet nem tudja elküldeni...
-
Sick Boy
őstag
A megoldás:
valszeg nem megfelelő a neved, vagy a jelszavad. Csak a megengedett karaktereket használhatod!
az admin.php -ban keress rá erre:
if (ereg(''[^a-zA-Z0-9_-]'',trim($aid))) {
die(''Begone'');
az eleje felé van, jegyzettömbbel nyisd meg, ott tudsz normélisan rákeresni, nemtom pontosan hányadik szóban van, végülis a wordpad is jó
ide kell beszúrnod a karaktert, amit használsz, a szögletes zárójelen belülre, vessző és szóköz nélkül, ha szóközt szúrsz be, kakor szóközt is használhatsz a nevedben.
Egyébként nem mindíg működött ez nálam, de próba-cseresznye.
a legeslegtutibb megoldás, hogy letöltöd a Nuker.hu oldaláról a 7.6-os portált, 2.8-as hack-kel telütve, megteheted itt: Bővebben: link regelni kell asszem.
Ez a Chatserv patch pótol 1-2 biztonsági rést és nekem tök jól működött, míg a többi verzió nem, elvileg AppServ alatt is menni fog!
A meglévő adatbázisodat PHPMyAdminban át tudod tenni ebbe, a file-okat meg, maiket beleraktál, azt ugyanoda másold át és kész
egyéblként a problémára az a legtutibb, ha valóban, csak a megengedett karaktereket használod...
A ''Begone'' (takarodj!) feliratot azért kapod, mert az inkorrekt karakterek használatát támadásnak fogja fel a NUKE!
Sok szerencsét és értesíts, hogy sikerült-e -
rdi
veterán
látom az adatbázisban a nevem, látom az avatárom linkjét, sőt látok egy jelszó mezőt is, tele számokkal. Ilyenkor mi van?
Heeeelllppp !!! -
rdi
veterán
Sicky Boy
,
most telepítettem a nukeot, és ugyanaz a hibám localhoston mint neked, illetve hasonló beveszi a superuser jelszavamat, ugyanazt mint a beállításoknál megadtam és nem történik semmi.
Ráadásul hol tudom megnézni a sima user reghet, mert ugye nekem itthon nincs mail serverem, tehát a mélt sem tudom elküldeni sehová.. ? -
Sick Boy
őstag
Coppermine...? állítólag ez a legtutibb, meg a legnagyobb tudású, ezzel párhuzamosan persze nem is egyszerű
itt keresgéljBővebben: link
-
tildy
nagyúr
Tud valaki nuke alá jó képgaléria modult?
-
Sick Boy
őstag
válasz
kapcs-ford #61 üzenetére
Bazz nemtom, asszem 7.5 vagy 7.6, a PHP-nuke.hu oldalról szedtem le.
Ugye, beleszaladtam abba az apró hibába, hogy regeltem Superusert ''Sick Boy'' néven, na mint kiderült, nem szabadott volna szóközt használni... nah ott a fórumon olvastam, nemtom melyik .php filet kell módodítani, és akkor be is tudtam lépni az admin részbe. Kicsit fentemm van ebben a témában a segítségkérésem, ha megnézed ,egy ideje szenvedtem már vele...
na ezt megoldottam, közvetlenül utána jött a következő error... marha jó.
fenébe...! -
Sick Boy
őstag
válasz
kapcs-ford #58 üzenetére
Nem tudok regisztrálni a fórumba basszus, nincs az aktiváló link a megerősítő mailben... 2 X is +próbáltam
semmi...
Azt írják, hogy küldjem vissza a mailt és akkor majd ők 24 órán belül aktiválják, de visszaküldöm és a mailer deamon visszadobja basszus...
na ezzel nem mentem egyelőre sokra... -
Sick Boy
őstag
válasz
kapcs-ford #58 üzenetére
körülnézek!
-
kapcs-ford
őstag
nuker.hu a barátod
-
Sick Boy
őstag
up
-
Sick Boy
őstag
up
-
Sick Boy
őstag
Lenne 1 nagy gondom, a PHP-nuke fórumán sajna nem válaszolt senki, meg hasonló téma sem volt...
segítsetek légyszi!
Na az a baj, hogy szal feltelepítettem ATW-re szépen a portált, belőttem az ottani tutorial alapján, megy is meg minden, létrehoztam azt a szuperusert, be is tudok lépni admin részbe, de ha bármilyen modulra vagy blokkra kattintok, kidob az admin-belépő oldalra és semmit nem tudok csinálni, mert azonnal kidob!
HLP PLS! -
ATISoft
tag
Csak tegnap próbálkoztam a Nuke-al. Telepítettem egy AppServ-et, követtem az utasításokat a php-nuke honlapon a beállításokat illetően, minden jónak is tűnik, de amikor bemásolom a böngészőbe a http://localhost/nuke/html-t, csak egy üres lap jelenik meg, alul pedig a felirat, hogy Kész. Hibaüzenet nincs.
Mitől van ez? Miért nem jelenik meg semmi?
Kipróbáltam két másik (saját készítésű) honlappal, azokkal nincs semmi gond.
A 7.5-ös nuke-ot töltöttem le. -
tildy
nagyúr
Valaki regeljen már be az oldalamra.
Nektek sem küld mailt?
Miért nem küld mailt róla, mikor elvileg kéne -
tildy
nagyúr
válasz
kapcs-ford #51 üzenetére
7.4. Ha jól emlékszem.
na most már csinálgatom...
Köszi mindenkinek a segítséget. -
tildy
nagyúr
válasz
kapcs-ford #49 üzenetére
Egyelőre nincs.
Tudod ez a saját gépemen fut...De majd mindjárt lesz
Na most már megy az oldal, csak a magyar nyelvi dolgokkal szarakodik -
tildy
nagyúr
válasz
kapcs-ford #46 üzenetére
De nincs jelszo hozza.
-
tildy
nagyúr
jaj termeszetesen a db = test
Csak elirtam.
-
tildy
nagyúr
Ez van a configban:
Az adatbazis a teszt, ott meg is vannak a tablak.
$dbhost = ''localhost'';
$dbuname = ''tildy'';
$dbpass = '''';
$dbname = ''test'';
$prefix = ''nuke'';
$user_prefix = ''nuke'';
$dbtype = ''MySQL'';
$sitekey = ''SdFk*fa28367-dm56w69.3a2fDS+e9'';
$gfx_chk = 0;
$subscription_url = '''';
Na most meg ezt írja ki:Warning: main(includes/sql_layer.php): failed to open stream: Permission denied in /var/www/tildy/mainfile.php on line 110
Fatal error: main(): Failed opening required 'includes/sql_layer.php' (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /var/www/tildy/mainfile.php on line 110
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
kapcs-ford
őstag
válasz
kapcs-ford #41 üzenetére
indult az install.php????
-
tildy
nagyúr
Nuke szivas ezerrel...
Ma felraktam, de el sem indul, meg sem jelenik az admin.php oldal
A config fileban szepen beleirtam az adatbazis elerest, stb, de ...Segitsen valaki! -
Sick Boy
őstag
feltettem a netre ugyanezt műveli.
Feltettem appServre egy másik verziójú PHP Nuke-ot, ugyanez, valaki tud segíteni? -
Sick Boy
őstag
up!
-
Sick Boy
őstag
válasz
kamikaze boci #35 üzenetére
telepítettem megint a Nukeot, ugyanaz, létrehozom a SuperUsert és nem enged be az admin részbe sehogyan sem.
Csak ennyit ír ki:
Begone
eredj innen? dehát tuttira jó a jelszó, akkor most mi a baja? -
Sick Boy
őstag
válasz
kamikaze boci #35 üzenetére
jaja!
-
kamikaze boci
őstag
Van fent egy avi a hogyanról, azt nézted már?
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
De én AppServ cucc alól nyomom, szerveren még nem próbáltam, mindent az utasítások alapján csináltam, a php-nuke.hu oldal szerint ''Nuke telepítése windowsra kezdőknek'', 3 X is eljátszottam, de mindíg ugyanaz.
Ékezet nincs.
Kösz a segítséget és UP!
[Szerkesztve] -
Sick Boy
őstag
up senki sem segít?
-
Sick Boy
őstag
up
-
Sick Boy
őstag
localhostra (AppServ alá) telepítettem a PHP-Nuke-ot, sikerült is, de mikor be akarok nézni az admin részlegbe, csak egy
Begone
felirat jelenik meg, ez mitől van? Az oldal egyébként bejön, meg minden, csakhát nem tok belépni az adminba, Regisztráltam superusert! -
törölt tag
Tudna nekem valaki segíteni?
Eddíg mindíg statikus html oldalakat csináltam, de elhatároztam hogy megismerkedek a phpvel ezen belül vagy emellett a php nukeal.
Feltöltöttem a HTML könyvtár tartalmát a webkönyvtáramba. Aktiváltam az adatbázist, megváltoztattam a config.phpt.
Ahhoz hogy látható legyen az oldal mit kell még csinálnom? kell egyáltalán csinálnom vlamit mert most csak a hibaüzi jelenik meg ha beütöm a linket:
Az ATWre töltöttem az oldalt. -
Dilikutya
félisten
válasz
kamikaze boci #24 üzenetére
ehhez én nem értek (még) csak a php-nuke már le van töltve, hogy közelebbről is ismerkedjünk
-
kapcs-ford
őstag
válasz
kamikaze boci #24 üzenetére
csak a Faq nem megy?? ha vannak ékezetes betuk a FAQ témában akkor probáld meg átírni próbaképp nem ékezetesekre!!
ha nem akkor passz... -
Dilikutya
félisten
válasz
kamikaze boci #22 üzenetére
''FIGYELEM! Ha a web-böngészőből akarod szerkeszteni a config.php fájlt,
akkor ne felejtsd el a chmod 666 attributum legyen a confog.php fájlon, különben a változtatásaid
elvesznek. Ha nem tudod használni a chmod-ot, akkor szerkeszd a fájlt kézzel,
majd töltsd fel újra a szerverre. ''
erre gondolsz? (részlet az install_hun fájlból) -
kamikaze boci
őstag
Help!!!
Nem megy a faq a php-nuke.hu-n, így nem tudom megnézni:
Milyen CHMOD beállításokat kell ''eszközölni'' telepítéskor?
(Így jár, aki nem jegyzetel...) -
taltos
senior tag
Sziasztok!
Tudom, hogy ez nem ide való, és hogy sokatokon nem is segít, de tudjátok, vana weblabor.hu oldal, ami kifejezetten ezen témaval foglalkozik. Nos, ők most cseréltek portál motort, és amiatt kifejezetten tuzetesen átnézték és tesztelték a különböző ilyesfajta motorokat.
Végülis szerintük a drupal a legjobb választás. Én is utánnanéztem, olvastam, és tényleg nagyon jó! Mellesleg a drupalhoz a weblaborosok valamiféle leírást is készítettek, de angolul egy marhanagy és marhajó dokumentáció van.
Mindegy! Egy szónak is száz a vége, a két link:
Bővebben: link <- www.drupal.org
Bővebben: link <- miért éppen drupal?
Vélemény??? -
Elbandi
aktív tag
válasz
kapcs-ford #16 üzenetére
eh
akkor ha uw-n el tudod erni a DB-t mashogy (phpmyadmin, vagy franctudjahogy)
menj a nuke_confg tablaba, es a szerkeszd meg a backend_language , language, locales oszlopokatt igy:
backend_language: hu_HU
language : hungarian
locale: hu_HU
es elso dolgod, hogy admin beallitasokat rendesen kitoltod!
Elbandi -
norbiphu
őstag
Mindössze pár beállítandó paraméter van. Nyisd meg a fájlt és ezt látod:
$dbhost = ''localhost''; (1)
$dbuname = ''root''; (2)
$dbpass = ''''; (3)
$dbname = ''nuke''; (4)
$system = 0; (5)
$prefix = nuke;(6)
(1) A host neve, ahová az adatbázist telepítetted.
(2) Ide kerül a felhasználó neve, amely jogosult az adatbázist elérni.
(3) Az adatbázis felhasználójának jelszava.
(4) Az adabázis neve.
(5) Hagyd meg a 0-t, ha Linux/Unix rendszeren fut az adatbázis, vagy írj 1-t, ha Windows szerveren.
(6) A táblák neveinek előtagja, ez jelenik meg minden tábla nevében
Nézzünk egy konkrét példát:
Adatbázis IP címe: 212.110.12.297
Adatbázis felhasználó: Pippo
Adatbázis jelszó: Topolino
Adatbázis neve: Orazio
Használt operációs rendszer: Linux Mi más (-:
A config.php fájlnak a következőket kell tartalmaznia:
$dbhost = ''212.110.12.297'';
$dbuname = ''Pippo'';
$dbpass = ''Topolino'';
$dbname = ''Orazio'';
$system = 0;
$prefix = ''nuke'';
Ezt találtam a PHP-NUKE-on, lehet hasznát tudod venni. -
norbiphu
őstag
válasz
kapcs-ford #16 üzenetére
Az én Nuke-os oldalam is az UW-n van de megy mindig, meg vagyok vele elégedve, eddig
.
-
kapcs-ford
őstag
Koszi a válaszokat, sikerult javitanom a hibát. (jelszó gond) de erre kaptam egy oldalnyit pluszba
Warning: main(language/lang-.php): failed to open stream: No such file or directory in /mnt/ultraweb/f/xxx/xxx/mainfile.php on line 167
Warning: main(): Failed opening 'language/lang-.php' for inclusion (include_path='.') in /mnt/ultraweb/f/xxx/xxx/mainfile.php on line 167
Warning: get_lang(admin/language/lang-.php): failed to open stream: No such file or directory in /mnt/ultraweb/f/xxx/xxx/mainfile.php on line 182
Warning: get_lang(): Failed opening 'admin/language/lang-.php' for inclusion (include_path='.') in /mnt/ultraweb/f/xxx/xxx/mainfile.php on line 182
Warning: head(themes//theme.php): failed to open stream: No such file or directory in /mnt/ultraweb/f/xxx/xxx/header.php on line 31
Warning: head(): Failed opening 'themes//theme.php' for inclusion (include_path='.') in /mnt/ultraweb/f/xxx/xxx/header.php on line 31
Fatal error: Call to undefined function: themeheader() in /mnt/ultraweb/f/xxx/xxx/header.php on line 47
Mellesleg amikor az ultraweb adminisztrációs oldalán vagyok és választok egy menüt pl. statisztika akkor kidob az oldalról...
Milyen tárhely van még ami jobb???? -
Elbandi
aktív tag
válasz
kapcs-ford #13 üzenetére
Hello!
Nem tud rendesen kapcsolodni a sql adatbazishoz!
tehat valami nem jo... nem tudom hogy kell hasznalni az UW-nel az sql-t, de tuti az a hiba.
Amugy meg a nuke is sz@r, azert ilyen hibauzit ad
Elbandi
ui: felejtsetek el a nukeot, akkora hibak vannak benne mint a haz! -
VladimirR
nagyúr
válasz
kapcs-ford #13 üzenetére
hat ha nem tevedek tul nagyot, akkor ez nem a\datbazis hiba, hanem a mnt/ultraweb/f/birka/birka/db/db.php 88. soraban meghivsz egy message_die() nevu fuggvenyt, ami viszont nincs definialva (vagy az a file, amiben definialva van, nincs include-olva)
egyebkent a birka adatbazisnek illik leteznie, mivel ahhoz probalsz csatlakozni... -
kapcs-ford
őstag
Segítsen valaki pliizz!!!
Configolnám de nem megy ''Fatal error: Call to undefined function: message_die() in /mnt/ultraweb/f/birka/birka/db/db.php on line 88''
MI a hiba?
ultraweb, user: birka , pass:676767
$dbhost = ''sql.ultraweb.hu'';
$dbuname = ''birka'';
$dbpass = ''676767'';
$dbname = ''birka'';
$prefix = ''nuke'';
$user_prefix = ''nuke'';
$dbtype = ''MySQL'';
$sitekey = ''SdFk*fa28367-dm58w69.3a2fDS+e2'';
$gfx_chk = 7;
$subscription_url = '''';
Ez igy miért nem jó? Próbáltam sokféleképpen de nem megy..
Fent van az egész ami a html mappában volt.
Mit kell módosítanom? Nekem kell létrehozni a ''birka'' adatbázist?
Csak felrakom és config beállít (ami nem megy) majd admin.php etc...
? -
Darth_Revan
veterán
válasz
burgatshow #11 üzenetére
hogy mi a php nuke?
Kibaszott nehéz,de jó weblapot alkot
Nemtod valaki 1 leírást(olyan lama-s stílusuút),hogy hogyan lehet ilyen php nukos weblapot elkészíteni?
-
burgatshow
veterán
Off
Ez mi? A php-nuke?
On
Jó az oldalad Soma! -
FaBatka
aktív tag
Hali!
PHP-Nuke-hoz keresek online vásárlást megvalósító modult. -
Som@
őstag
Itt akadtam el!
http://soma.fpn.hu/_dwad_/frameset.php?path=http://soma.fpn.hu/admin.php
Akit tud építő javaslatot tenni, az ne kíméljen! -
Som@
őstag
Segítsen nekem valaki pls.
Most ismerkedem a Php-Nuke-kal. A gondom az, hogy nem tudok belépni az admin részébe az istennek sem. (annyit tudok, hogy mivel kellene először!)
Viszont az admin oldalon megjelenik (azaz nem jelenik meg) egy biztonsági kód, amit az oldal generál. De ezt én nem látom, ezért nem is tudom beírni.
Segítség! -
biker
nagyúr
ha n, hát nem...
most mennem kell, majd máskor -
biker
nagyúr
amugy lehet vmi nyelvi modul halódot el, és azért ezt írja ki...
de majd kiderül.. -
tildy
nagyúr
Hát kb. ilyen:
??<?r?F??âWôp*Ž=á]?#S?gdY?ldÇR&5???jM''?f?M?R*??1??G=??k?š?9çth???7[?š$6ÁF÷és?u3?{?ç????;f?Î??°wß>;y}Ä?Ív??Ý?v???sóâa?Óeg)OT¨C??¨Ý>~[Z;t1?L?H§4 ¸???ZO?â?Yx1¨ÉD?D7?.§?Î<ómP×â?n#}?V?6???AC?)??7i?e?ýU¤>Ox??!?????# ÂXS?4?k????}????Bó??2Í $X?ÎÎ ?é Oí3?H??/- R?äe?u?÷ÁR??S?B?c??? ??I Ög]6 9CU??P?Í<ô7?Ýc?ÂX-c? Î? Á.I1Y-T2\H-?Y?9а{&?.RTEFÎ4!RlJ6O¤zNrj???{÷p?Nç??'O?{?A?üXWfYhÖ\ÚS?-P?î? VT3?|š?|ÚîŠi?> Žä? ?Pc?'Â|JD?grz?Á?I?A'>???n?&P?Â?G°?.?ç?Y¤o?2qÝ??Sx&×?L(m?Wr.`´á8?ToH?u3Î??Ž?????ÂQ??{k-ç-?>k?Ó*ÜŽ?2?0?4??''''? ?FN?^ë|:~PC??3ó???|?+H;`\?XÓX 6Ô Ë â???;@FúáîCP r&*???h?f`NÖ ö=????Ôaçß{Ëjwá?nkŽ??r???$Ö>ž??íó?e3?# ö??ÔZ?$?? Ó???,?xn?WL?I??sÎ?=äPf6§BS???o? ????U?F?]j?dA???^ 6B?\?\rÝç<Ä? ,Áu?e??fs??? ?š?OCä???äÜB°Öó?dJ?`?o>°ö°T8çsŠ?0\?Žü??9 ? $|?R?G??ÁH??°???hžd ?;q??G\E?z|K?Y§?ëšš?+y/çË3?ít?t?`BÎ?,?[Ë?9???ô§c>É{;<,[M???]?20?e??9Ö?é8pc?Ç?teg ??][?m??ÔgÇnE?ÉV?ÖÎ?.??t~?&?,â)?M9V> ?g?????Cv)?ÚkQv???v?k??0?^î??D?~?Šá? ?foNë?F0á?$0???a?Ó ?(?íu?prÂJ~K4#c(m?f?b?H?báWßv??*???*?;????p'?[š??i|aN[A]mR???? ?Ôy<'?.?#c(1c?$T¸ ?x ä???Ä?Ôy LŽL5???¨?Hf??/2/???N]AiÁ?? C??%RF= ??i,!??š4??g(?ÔcÔ??F? ^ ''§)?ýOâ/R?.??0????J??R?DK??R:?YwßÉlÝÚ`??U?ó?lSó???HD??$ü''?6Âh°??P??^c?ôqZ????c3??TB>?? XP?>??-Ü?x??Y!k????W2T´ôm?`*li??°''?U¨????¤tAo[úç?? ?ÝFÄ: ??~????ÚFK?BŠ :?6A???XIëQ)?;m?H`pjšS?*D,vÖ{/?8?áÔ`É ; ?Ö°âó1F§?`qÄš??Z??2?óÄ?Áž;Y*T?S? ??5r????$?9?? ?DN? 2Fr?(VZ??Tóu$Óe???Ô0á/3??ár$}?,?7?.?giG?R ???´O??YJ V?|ßô=:????_â?N ]Î?+)tVfD_?M???l8??ß?C?57??´?'ÎTY°Y?š é??Îô}??a (Í??^?''Ó 2?z??¤U??d????? ??¤MÓRä?????RiYn@?$tyš3 ?š4?N?LgPÁ:ž $^zše??I§?H? Y??¸š{?3????g?PD?Z?FÍ$??`šökkU?Óý?Í.Ö?`??`Y?+×@?(Fb$ ??!?TZl?@???R?Z;?q3 W????+ü\?jm§f'? ?f?8Ô? ?|ä8â;?Š]?vK?[?a??4°??Í?]''?Ú?¨VAS?W???-F?í( *.lK)s3?5??ôLDSZ??AqO? ??\ôn(?6}l4)¨9!GšŽ°?x0?r??*43? ?`ZW?DÎ?>5?Z¸)!???]v?Y??D?ާ2?çe<?.Í)?Iú^?S??oO?>2_ E}1{t÷§??Í:'?$ ÄÎâ??O??_ÓÁç?ýu?i[|°W(Ž?<?Eöá'Fpü?°xRË??gú?´9?Rs?? ?ít?¨?N????zÇ|?b??wa?p???('?:ž? ??°s S?>?ID\?A=;Q-?Ý?´?Í??C??\????žA?<?]??t3??ÓAÝ|5°o????0l??? ?tx?Á!ýv?? ?1S???Ýö¨CHP???????\?*???ón?m0ö?????M &Q/pPß??;Ššd¨e??????@??s+???P7?B??%é?}??ô×?6U[?~¤$9?P?ô[#Ú? ÓTâç=?$Âu6????n?_??š S???7?`=''???RH????óX@}??LD7Ó?°? ÚÖBÜg Ú?o;÷ämr??Ë?Uö????Ô?6Ú2??????~,w ?o??Š??:?D?A?$!????g§W2??ž??÷¸ÁzÎ.äýÝ??Á?c? ,á~#???j?g<?<???_^Ýá??â°???,?~g+Wo>>î?2?9?P{rŠýß???5 ^É?ëXú?+?-&P ?á#Lô?T¤¤M?U(Ö*ur?§¤^Ý?:Y???% 0IE(fj~\T?W??bna?ç^?Ë,I?EöQÇz?,A1+?nâëÉ]??WW×??Stä''° m?WA9??ž|??re?q-?Â????sîíU?3ëÍogT? ??&[?7 _nSv?? â?°[/?[î2]M] ??Sud?????>9w@?Ç?TŽ''ý0 Ç?P??qYUÉ?? O'?çs¸??ß]7???AÝz?KT¸2Î'?O?fR?N2?7?¤ Q?´??''??j??_?\I\??b1u6?{?da?Šó??ôZC??]j9?nNf??\ !??S??Tu~C;,8?9?-I?]U/???î?zwqpß?á??9Í\`?G?öw???#? ?î?PW7?X??×j??í?~+;|f?÷Ë)?[Á???É?? n????1O'?4îR?ü]?+?Óc 29?O&LF\Aq5?Iô?*?^??¸ú??>???Í??Ë>?üÁ-?óv÷ö?×?6â?Q\C'Üý.í?? a?Ö\Á]?L???8*Í? U&*?dä?`R?`¸?]?9Ç ?1??ôüôÁ???kÍ?ÓO>?¨?Üw?vi*Ý>??éu¤?HDT?Éuô)? ?f?}??óá°4Wó? &?[4 Qôn?p6x¸??/r#?a&?ÚÎvr_ëh?CD''?D??=â??'?ë9N???u???E úz??Ö biýU$?Í???Z?LB ??Š???Q?ü> !A|Ëö_l.U8q1_gy??ýH???>??Kt??Ö?UM°.?1? ?0S?÷ËUg?g?IxWÖ]çÁÖ?ü???r?^1îsÍ?Qü3`??ME?$>=?N?äF]ý3?%ä¤?Hb?¤?¨?i?>C?ü?úS?v 'ÝýÜ.?ž?!?E_?ë?I#?mÎW?ú?g\ }mkw ?mU ,??BŽ/Wus?ÇN???`g??)[?f ?&x???bBk>Ü?Á? ]z #s?y????Ô???|.''6-gW??zý?N????v''??S?C?Í?qWüRXÂq,k?Fj~xQÍí?,??CQ??áT÷?T$s(Eäü?pY???=?_?o2?e?ÝB?n???I?;Ó????Ç~ç?o?Ô?n6Ë7,Ó???qý(9 RÇj v???¨L$?Ä?Š~pŽ÷Š;??<?7 /??ß?ä?c2???L??m>?¸??z×| ??$š?O?F?_)????_???????T?? ?9?P?O???]??{<U\?ç??d???o?m?|wÂ?x?J(!Ç?*??????i=?í?SáÉÄW8?f?Ô??T?RCw?t=ý??N4óžD -
tildy
nagyúr
Olyan kérdésem lenne, hogy van-e olyan valaki , akinek php-nukenál az alábbi problémák jöttek elő:
-Fórum feldobta a talpát, krixkraxokat írt ki
-adminként nem lehetett megváltoztatni kollektive mindenkinek az oldal hátterét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A partnerektől függ, hogy lesz-e Arc csúcs-VGA az aktuális generációban
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Synology NAS
- Napelem
- OLED monitor topik
- EAFC 25
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest