Új hozzászólás Aktív témák
-
Jenne
őstag
Szia!
Az általad kérdezett két borotva között (Braun 3050cc és Braun 3040s w&d) alapvetően semmi különbség nincs, csak a 3050cc-nek van tisztítóállomása is és használható hálózatról is, míg a 3040 csak akkuról. De ha kábé ekkora a pénz kereted akkor már inkább ezt javaslom. Egy kategóriával magasabb (ötös szériához való) szitája és kései vannak. Más a szita mintázata is.
Valaki használ itt ilyen Waterflexet, mert a napokban kérdezett róla, talán Ő tud bővebb infóval is szolgálni Neked, ha erre jár. Ez a waterflex borotva is (ha jól tudom) használható szárazon is, nem kell okvetlenül borotva habozni vagy gélt használni hozzá.
A 3050 és a 3040 az Ni-MH akkus(nikkel.metalhidrid) a Waterflex pedig Li-Ion akkus. Ez utóbbi akku a modernebb és jobban kezelhető.
Persze Te döntesz, csak leírtam ami hirtelen eszembe jutott.A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
Azért még javaslom, hogy nézz szét előtte a Panasonic borotvák között is. Pár hsz.-el előbb írtam, hogy kipróbáltam egy ES-LT71-et és nagyon meglepett. Szerintem van olyan jó mint a Braun hetesem, de jóval olcsóbb nála.
Itt a Pana gyári oldala, talán részletesebbek a leírások a borotvákról.[ Szerkesztve ]
A gonosz győzelméhez nem kell más, csak annyi, hogy a jók ne tegyenek semmit.
-
Jenne
őstag
Nagyon úgy néz ki, hogy a következő rezgő késes borotvám majd egy Panasonic lesz, valahol a 40 ezres áron lévők közül. Miért nem megint Braun? Mert szerintem túl van pozicionálva az ára a többi márkához képest. Ezt a mostanit igen olcsón vettem némi szerencsével, de a bolti áráért biztosan nem vettem volna meg. Azért annyival nem jobbak a barunok, hogy dupla áron adják mondjuk egy Panasonichoz képest. És azért is mert ezek a 40 ezer körüli Panák is tudják hozni már azt a minőséget mint a mostani Braun hetesem de jóval olcsóbbak. Tapasztaltam. Dizájnban is szépek. Igaz ebben az árkategóriában még nincs hozzájuk tisztító állomás, de a Braunhoz is ritkán használom. 2-3 hetente teszem bele csak. Van ultrahangos tisztítóm, abban (miután kiöblítettem a 70S kombipackot forró csapvíz alatt) minden borotválkozás után beleteszem 5 percre egy gyűszűnyi mennyiségű folyékony szappannal. Tökéletesen kitisztítja. Van külön kiszerelésű 1 literes braun tisztító folyadékom, és abból egy széles szájú üvegben külön tárolok 2 dl-t és abban hetente egyszer megjáratom. De jó hozzá a Philips tisztító folyadéka is.
[ Szerkesztve ]
-
Jenne
őstag
Az nagyon jó ár volt érte. Melyik lett végül? A kék vagy a fekete? Remélem nem okoz csalódást, használd egészséggel. De kell 2-3 hét használat, hogy megszokja az arc bőröd, meg a kezed is mozdulatokat. Menni fog az.
Előtte pengéset használtál?[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Az eldobható után előrelépésnek tűnik egyelőre 2 pengével 2500 forintért jutottam hozzá. Az eladó is azt ajánlotta, hogy inkább minden alkalommal vegyek új borotvát, mert úgy olcsóbban kijön, mintha pengét vennék.
Az általad említett elektromossal teljesen simára lehet borotválni az arcot? Mert nekem ez a legfőbb kritérium lenne. Nyitott vagyok bármire, csak legyen kényelmes. Valamiért a bajusz tájékon nagyon macerásan tudom csak tökéletesre borotválni minden alkalommal...
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest