Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz
Nagya21 #15579 üzenetére
"Lidl-Aldi, ott szokott lenni Fehér kerámia pengés hajnyíró, azt javasolnám, csak sajnos időszakosan van."
Erről jut eszembe... Az ALDI-s, fém késes hajvágó még működik rendben, de nemrég előjöttek a korlátai.
Majdnem vállig érő, dús, hullámos hajamat szándékoztam 3 mm-esre levágni vele... Azt hittem, majd olyan lesz, mint amikor Demi Moore a "G.I. Jane" című filmben letolta magának a "nullás géppel"...Bizony még hálózatról üzemeltetve is annyira gyenge, hogy nem vitte a hajamat. Előbb ollóval alaposan meg kellett ritkítanom, rövidítenem, hogy utána (vagy fél óra küzdelem, és családtag segítségével) elérjem a végeredményt.
Tudom, hogy nem egy profi fodrász cuccról van szó, és hogy nem is drága termék, de azért az meglepett, hogy pár cm hajhossz felett konkrétan használhatatlan.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Torrent meghívó kunyeráló
- Politika
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest