Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen notebookot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- LG LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
mike57
csendes újonc
A csatorna hangoláshoz. Jönnek az új csatornák, tehát lehet másnál is gond.
Működik a kézi keresés. Minden megvan és az átrendezés során meglettek az eddig nem látott csatorna számok is. Nem mondom, hogy gyors, de legalább működik. A Diginél a csatorna kiosztásnál, a felugró menüben vannak Mhz-ek. Beírtam mindegyiket egy exelbe, Utána kivettem az ismétlődőket és kb 10 félére kellett csak keresni.
Ezután sorba rakni (újrarendezés) ízlés szerint, a duplikáltakat (HD-SD) és nem használtakat egyesével elrejteni és szép rend van, a saját logikám alapján felépítve. Másfél óra, de meg van.
Már csak az a kérdés, hogy ezt meg is tartja-e, vagy megint lefrissíti magát és kedve szerint újra rendez.
ui.: és ez nem is Kínai.
Köszönöm az iránymutatásokat. -
mike57
csendes újonc
Köszönöm a válaszokat a csati hangolásra.
Jó hír, hogy nekem van M5, de nincs M1 az automata kereséssel.
Szóval akkor kézzel és egyesével?
Az, hogy nincs 1-2-3 és több más szám, azzal együtt kell élni?
Teljes reset nincs? -
mike57
csendes újonc
Köszi! Ez működik, de ment ez automatán is.
Ami érdekes, hogy mindjárt a 4 csatorna helyen kezdett. Az 123-at fel sem ajánlja. Hogy lehetne az egészet resetelni?
Az is érdekes számomra, hogy egy MHz-hoz több csatorna is tartozik. Nem értem és azt sem, hogy miért kellene ezt értenem, ha oda van írva, hogy automata keresés? Az, hogy nekem kell sorba rakni még elmegy. Nincs erre valami számítógépes szerkesztő akármi, ahol helyre húzogathatnám?
Bocs, hogy értetlenkedem, a tv-t nagyon szeretem, nagyon szép a képe, de azt hiszem nagyon jól tettem, hogy az okosra állásnál LG-t vettem Pumma véleményére adva. Ég és föld tudásban, felhasználó barátságban és ugyan annyiba került, mint ez 2011-ben. -
mike57
csendes újonc
Kedves hozzáértők.
32PLF5625H/12-es tv, digi kábel hálózat. Évek óta hibátlan működés. Tegnap kiírta, hogy a csatornák frissítve és csak 31 digitális adó maradt az analógokat megtalálta hiánytalanul.
Próbáltam újra telepíteni, országállítás, kézi, mód 6000 jelsebesség 100.00 Mhz-re állítás (114 vette-be).
Hol lehet a hiba? A másik tv-n Lg, minden ok. Annak a csatlakozójába is beledugtam, de a hiba ugyan az.
Meghalt Cabel C fogadó? a 300mhz felettieket mintha hozná, alattiakat nem. Az órája is 3 órával mutat többet, az epg meg egy órával kevesebbet a futó műsornál.
Van valami javaslatotok? -
mike57
csendes újonc
40/5500 android.
Brutálisan lement az ára. 102 ezerért sem ajánlott?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest