Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Apple notebookok
-
PROHARDVER!
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
access_denied
senior tag
"Na mindegy szóval bukó van a Philips-el, köszi mindenkinek."
Ez nekem úgy jött le, hogy az összes Philips x@r. Vannak rossz tapasztalatok a Philipssel ez tény és az is komolytalan, hogy USB-ről egy TV képtelen 4GB-nál nagyobb fájlt kezelni. Főleg ha Ethernet sincs rajta, az már végképp komolytalan, ergo el van lehetetlenítve a nagy felbontású média lejátszása media player nélkül.
Ezért kell az alacsonyabb kategóriájú tévék specifikációit még alaposabban végignézni még vásárlás előtt.
Telefonra töltsd le a Samsung / LG remote appját (gondolom van), az is adhat a komfortnak. Én reggel az erősítőt kapcsolom be így, mert nincs kedven kikászálódni az ágyból, az meg a másik szobában van.
#13767 Pumma
Ahogy érzed. Nincs jogom más zsebében turkálni, csak megjegyeztem, hogy ad némi pluszt a komfortnak, ha nem kell ide-oda dugdosni a pen drive-ot.
[ Szerkesztve ]
-
access_denied
senior tag
Az ilyen benyögéseknek semmi értelme. Nem sokkal drágább a NAS és akkor olyan fájlrendszert használsz amilyet csak akarsz. Ha rosszindulatú lennék (leszek), akkor most azt írnám, hogy ki az, aki manapság USB-s HDD-t dugdos a pc-ra majd a tévére? Csak akkor, amikor szoftvert telepítek.
Én meg a Samsung tévék képminőségével valamint az aktív 3D-vel nem vagyok elégedett, úgyhogy bukó van a Samsungnak. Cső.
-
lorinser
senior tag
Szia!
Kezelési kézikönyv 44. oldal, Multimédia bekezdés: ez a típus még csak a FAT vagy a FAT32-őt kezeli.
Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest