Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megérkezett a Dolby Vision 2
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Egérpad topik
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
Aktív témák
-
Netpark
csendes tag
Köszi a választ!
Én úgy gondolom nem egy mezei felhasználó tehet arról, hogy a cégek vérremenő vitát folytatnak egymással a kompatibilitásért. Szerintem kicsit nevetséges az, hogy az ember vesz egy asztali lejátszót, majd egy valóban elsőosztályú dvdlejátszót, és azért nem megy a film, mert nem kompatibilis.Ahhoz képest, hogy eléggé benne vagyok a számítógépek ''világában'' :) (azért nem mászkálok microsoftos pólóban parasztbajusszal :) )álmomban nem gondoltam volna, hogy ez lehet a baj. Na de mindegy, ezzel is sokat tanultam! :)
Mindenesetre az lenne a kérésem, hogy léccives ezt a dvdinfopro programot mutasd be nekem, mert egyszer már megpróbáltam, de nem akart menni. Valamit ott sikerült átírnom dvd-rom ra. Egészen pontosan három dolgot is, de valami maradt dvd+rw, ha jól emlékszem. Lehet, hogy egy szimpla dvd+r-el menne?
A választ köszi!
Aktív témák
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Megérkezett a Dolby Vision 2
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Facebook és Messenger
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest