- SSD kibeszélő
- Home server / házi szerver építése
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
janoka99
csendes tag
válasz
freeapro #277 üzenetére
Igen, igen, igen, igen, igen és igen.
Persze nem olyan minőség, mint a párom háromszor annyiba került Xiaomi Hongmi 1s-e, de arra, amire nekem kell, kiváló.
Néhány a problémák közül, amit eddig tapasztaltam: használat közben gyorsan merül (standby-ban viszont alig), de ez a gyengébb aksinak tudható be, a fényérzékelő, és így a fényerő is (automata módban) önálló életet él, azaz nem túl megbízható. Itt Pesten stabil a telefon, gyakorlatilag nincs FC, de egy Pécs-Budapest autóútat rosszul bírt, helyenként, miután elment a térerő, nem jött vissza, és használat közben kétszer újra is indult magától. A GPS jó, jobb, mint az MTK chipes telefonokon, de érezhetően lassabban találja meg a műholdakat és kevésbé érzékeny, mint a szintén Qualcomm-os Hongmi (utóbbi a lakásban is mindenütt működik, a C230W nem). Internetes hívásoknál néha csak a második kísérletnél regisztrál a szerverre. A töltőn tartva néha bekapcsol magától a képernyő pár másodpercre, nem tudni miért. Béna, hogy a miniUSB aljzat a tetején van, mert autós tartón így fejjel lefele lenne, ha nem akarnám, hogy feszüljön a töltőkábel és ugye az Android ebbe az irányba nem tudja fordítani az orientációt. Nem kapni hozzá szilikon tokot. A kamerája majdnem használhatatlanul gyenge, de hát erre számítani lehetett. Ebben a stabil ROM-ban nincs magyar nyelv (de én amúgy is angolul használnám). Kb. ennyi.
De gyors és stabil, memóriakezelési problémája nincs, minden, amit eddig rátettem, fut rajta, szóval az árát abszolút megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged