Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• janoka99

csendes tag

válasz freeapro #277 üzenetére

Igen, igen, igen, igen, igen és igen. :)

Persze nem olyan minőség, mint a párom háromszor annyiba került Xiaomi Hongmi 1s-e, de arra, amire nekem kell, kiváló.

Néhány a problémák közül, amit eddig tapasztaltam: használat közben gyorsan merül (standby-ban viszont alig), de ez a gyengébb aksinak tudható be, a fényérzékelő, és így a fényerő is (automata módban) önálló életet él, azaz nem túl megbízható. Itt Pesten stabil a telefon, gyakorlatilag nincs FC, de egy Pécs-Budapest autóútat rosszul bírt, helyenként, miután elment a térerő, nem jött vissza, és használat közben kétszer újra is indult magától. A GPS jó, jobb, mint az MTK chipes telefonokon, de érezhetően lassabban találja meg a műholdakat és kevésbé érzékeny, mint a szintén Qualcomm-os Hongmi (utóbbi a lakásban is mindenütt működik, a C230W nem). Internetes hívásoknál néha csak a második kísérletnél regisztrál a szerverre. A töltőn tartva néha bekapcsol magától a képernyő pár másodpercre, nem tudni miért. Béna, hogy a miniUSB aljzat a tetején van, mert autós tartón így fejjel lefele lenne, ha nem akarnám, hogy feszüljön a töltőkábel és ugye az Android ebbe az irányba nem tudja fordítani az orientációt. Nem kapni hozzá szilikon tokot. A kamerája majdnem használhatatlanul gyenge, de hát erre számítani lehetett. Ebben a stabil ROM-ban nincs magyar nyelv (de én amúgy is angolul használnám). Kb. ennyi.

De gyors és stabil, memóriakezelési problémája nincs, minden, amit eddig rátettem, fut rajta, szóval az árát abszolút megéri.

Új hozzászólás Aktív témák