Hirdetés
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gigabyte alaplap topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
19balazs86
üzenetére
Ez az emberek általános hozzáállását hűen tükrözi, ez a mai világban így van, és nem kell csodálkozni.
Ha valamit el akar érni az ember, azért szó szerint küzdeni kell, kvázi én a helyedben e-mail-t írtam volna vagy privit valamelyik modinak, vagy adminnak, már sokkal hamarabb.
Persze ez nem változtat azon, hogy a progi szuper lesz, csak meg kell várni a "bürokráciát".. -
EmberXY
veterán
válasz
19balazs86
üzenetére
Értem, és nyilván nem egy-két sorból áll, beleértve a kigondolásra és a megvalósításra szánt időt is...
Bár szerintem így korrekt ugyan, de ha már beharangoztad, hamarabb is megbeszélhetted volna a házigazdával....

-
EmberXY
veterán
válasz
19balazs86
üzenetére
De mihez kell Kalandor válasza?
A progi a tied, eddig senki nem tiltakozott ellene, láttam, több helyen is jelezted, hogy lesz.
Mire van még szükség? -
EmberXY
veterán
válasz
19balazs86
üzenetére
Lehet, hogy a házigazda már javában sütteti a hasát valamelyik strandon, és miatta nem tudjuk letölteni a progit...
Szerintem nyisd meg nyugodtan...
-
EmberXY
veterán
válasz
19balazs86
üzenetére
Na tessék, ha még minden bonyolultság nélkül vissza is lehet fejteni, akkor már tényleg meg lehet nézni, hogy mit csinál a jelszóval, szóval így már egyértelmű, hogy csak dicsérni lehet a progit (bár aki ért az ilyesmihez, annak szerintem mindegy,hogy hogy van összezavarva).
Mindenképpen ki fogom próbálni, amint le lehet szedni, le is szedem, bár most szembesültem vele, hogy a munkahelyi gépre semmit nem tudok feltelepíteni, ezért valószínű, hogy csak otthon tudom kipróbálni. -
EmberXY
veterán
válasz
19balazs86
üzenetére
Azt meg úgyis mindenki maga dönti el, hogy hol és hogyan adja meg a jelszavát, akár itt, akár más oldalakon, vagy programokban.
Még azt is el tudom képzelni, hogy lesz, aki visszafejti csak azért, hogy megbizonyosodjon a biztonságos mivoltáról.. -
EmberXY
veterán
válasz
19balazs86
üzenetére
Természetesen nem hiszem azt, hogy vissza akarnál élni vele, mert az tényleg értelmetlen lenne. Csak hirtelen elgondolkodtatott a házigazda hsz-e.
Én is ki fogom próbálni. -
EmberXY
veterán
válasz
19balazs86
üzenetére
az jó, ha nem lesz vele gond.
Bár én még nem rég vagyok itt, nekem ez az első, hogy hallok ilyesmiről, de ha beválik, akkor félistenként fogok rád tekinteni.
(mármint te leszel a félisten, csak kétértelmű 
Kitehetnél valami visszaszámlálót a weboldalra, ezzel fokozva a készültséget és a feszültséget...
-
EmberXY
veterán
válasz
19balazs86
üzenetére
Üdv!
Én is nagyon várom, már csak 1 órát kell kibírnom valahogy..
Bizonyára nagyon hasznos kis progi, jó, hogy megcsináltad, remélem, nem ütközik semmilyen jogszabályba, hogy ilyet használhasson az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- Mobil LTE hotspot router TP-Link M7200 V4 4G/LTE 150Mb/s,WiFi 2,4GHz 300M
- Four Connect Stage2 2x10mm2 prémium hangfalkábel Nakamichi banándugókkal
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro Air 13 - 16" Apple M1 M2 M3 M4 MAGYAR Billenyt AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- APPLE Airpods PRO 3 , Airpods 4 Airpods Iphone 14 15 16 17 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó BONTATLAN Samsung Galaxy S24+ 12/256GB Lila / 12 hó jótállás
- Update 12.29. 13:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest