Hirdetés
- Itt a Razer-féle PC Remote Play szolgáltatás
- Sok gyártó szavaz a hagyományos tápcsatlakozóra a GeForce RTX 5060 sorozatnál
- Az instabil gazdasági helyzet miatt nő a PlayStation 5 ára
- Még erősebb verziót hozott USB Type-C-s tápegységéből a Raspberry Pi
- Skálázhatóvá tenné a ferroelektromos memóriákat az FMC és a Neumonda
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
-
PROHARDVER!
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atos19881101
senior tag
válasz
Kiskokó #207962 üzenetére
Szintén zenész.
Hétvégén szoptam az enyémmel én is… pénteken láttam, hogy regenerálni akar… mondom ok. Elvittem egy kis kerülőre. Hazaérek, látom még nem fejezte be. Na mondom ott rohadsz meg, leállítottam. Szombaton megyek megint, akkor megint kezdi… még egy körre elvittem, hazaérek, még mindig regenerál. Hoztam a gépet, ránéztem, a számított korom 1.5g volt, a becsült 10. Nyomtam neki egy kis gázfröccsöt, aztán visszaesett a fordulat. Na mondom ok.. befejezte. Vasárnap újabb út, megint elkezdi.. na ott rohadj megmegkaptam a dpf lámpát is. Mégis mi a tökömért indít 2g korom miatt regent?? Felcseszett, felvittem pályára aztán kapta az ívet 4esben 130al. Erősen gondolkodom rajta, hogy elvállnak utaink egymástól (én és a dpf).
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly Plus 1 relével
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Horgász topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Jura Ena 8
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 14" WUXGA I MAGYAR I W11 I NBD Gar!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest