- Megjött az Arrow Lake platformra épülő ASUS NUC 15 Pro mini PC
- Megfizethető Sharkoon házak, akár kábelezést rejtő alaplapokhoz is
- Vizsgálja a driver frissítés után leálló GeForce-okat az NVIDIA
- A 16 nm-es node alatt korlátozza a kínai rendeléseket a TSMC
- Még mindig rengetek Socket AM4-es CPU-t ad el az AMD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
*Ropi*
félisten
válasz
imyourfriend #7104 üzenetére
Itt az alapvető mentalitással van a baj: ha nincs pénze megfelelő felszerelésre, akkor ne akarjon esküvőt fotózni! Pénzért meg főleg ne! Taxist sem láttál még rollerrel.
Egyébként lehet vaku nélkül is fotózni, csak akkor ISO 6400-on kezdődik az élet.
Egyébként, ha egy ilyen párnak utólag megmutatnál róluk egy ugyanabban a beállításban, de rendesen megfotózott képet, úgy elhajtanák felugróvakust a 'csába, hogy lába nem érné a földet. Csak sajnos nagyon sokan nem láttak még igényesebb fotókat: ez a mi szegénységi bizonyítványunk...
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
Mercutio_
félisten
válasz
Ne vállaljon melót, ha nincsenek hozzá eszközei.
Házat se építenek vizmérték nélkül... Jó esetbenEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
spanyoll
addikt
válasz
Elfogadom azt is, ha lyukkamerával fotóz, de ha leakaszt esküvőnként saccra 40et (és akkor lehet, hogy keveset mondtam), akkor szerintem neki még jobban van pénze egy 10-15ezres vakura meg egy óccó 1-2ezres távkioldóra, mint nekem, és nekem mégis van. Lehet vaku nélkül is esküvőzni, jegyesfotózni, ott van Cliff Mautner pl, aki ezt mesterfokon űzi, de legalább nem magyarázza bele, hogy jobb mint más. Azt pedig senki ne magyarázz meg nekem, hogy a popup flash jobban teljesít mint a pihekönnyű kvaolcsó yn vaku.
Mod: A lényeg az, hogy a probléma szerintem nem ott kezdődik, hogy valaki olcsón fotóz, és az olcsó alatt most egy viszonylagos olcsóságot értek. A probléma ott kezdődik egyik oldalról, ha valaki az elkért pénzért rosszabb munkát ad ki a kezéből, mint amilyet egy nála tehetségesebb és tanulásra nagyobb hajlandóságot mutató ember adni ki ugyanannyiért, másrészt pedig mindegy, hogy hol, nem akarok egy fölösleges flame témát indítani, sem pedig sírás-rívást indikálni.
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Linksys Atlas 6 / Hydra / Hydra Pro Wi-Fi 6 Mesh routerek
- Modolt, magyar, prémium vezeték nélküli billentyűzet, választható switch Chilkey ND75 Essential
- Logitech g920 + logitech váltó
- Eladó PSP "PlayStation Portable" pezsgő arany
- ThinkPad P1 Gen4i 16" 4K érintő i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest