Hirdetés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Androidos tablet topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
válasz
imyourfriend #4795 üzenetére
Szeretem amikor valaki azt mondja egy objektívgyártóra indok nélkül, hogy szar
-
L4mie
veterán
-
imyourfriend
őstag
válasz
Freddy76 #4790 üzenetére
Szeretem mikor valaki indok nélkül azt mondja egy zenére hogy szar, én inkább csak azt mondom hogy Moby részemről nem hallgatható. Szerintem egy zenész mondhatja csak hogy valami "szar" vagy "nem szar", és ott is csak az aki már letett annyit az asztalra mint a kollégája akinek a zenéjét bírálja.
-
imyourfriend
őstag
válasz
spanyoll #4761 üzenetére
Ne általánosítsunk kérem. Én ma reggel találtam ezt a karikatúrát mielőtt elindultam pestre, és vicces volt.
más: Bevittem hetvenkéccázat és végtére backfókuszos volt 70-en meg 100-on is, de még beletartozott a rendes érték is. Ennek ellenére tudatta a fickó hogy semmi gond beadjuk szervizbe ha már itt jár. Ott jártam ki is próbáltam egy Tokina 80-400at hát picit morbid a zoom gyűrűje, fémből van és állítom 2 hét alatt felszabná a kezemet olyan érdes
[link] Jött is rá hogy 80ba kerül meg nem olyan szép a képe mint 70-200é. De ami azt illeti a 400mm már meggyőző változásnak tűnt a 200-hoz képest viszont a képe elég érdekes 400-on. Érdemes amúgy ezen a gyútávon már stabisra gyűjteni? 120-400OS-t néztem ki.
Bevittem 17-70et mert kotyogott a stabija. Jön ki 1 perc múlva a nő hogy 35 lesz, én meg mondom odaadtam a garanciapapírt. 1 perc ki is nyomtatta meg már kiűzött a boltból, sok fénymásolólencse zavarta is a tekintetem.
-
spanyoll
addikt
-
L4mie
veterán
-
törölt tag
-
spanyoll
addikt
Ennyi zenei antitálentumot kérem, még hogy semmi jó nincs benne... I'm outta here
-
spanyoll
addikt
Hogy ti milyenek vagytok.
Mindkét vicc ezer éves, mindkettőt ismerem és mindkettő szar
A nyuszikának nincs öngyújtója, csak azért nem szívja, Freddy vicce meg azért bukik meg, mert ott sincs mindig fű, a reggae meg amúgy is jó.
Igazi kocadrogosok vagytok biztos, csak most terelitek a témát a túlzott kikarakírozásávalMod: Amúgy tény, hogy Bobnak voltak úgymond gondjai a mértéktelen füvezés miatt, de közel sem annyi mint egy masszív alkesznek (ír a könyvében róla a volt felesége).
-
-
spanyoll
addikt
Ja!
Á akkor értem, így mindjárt más. Lennék én Marley (leszámítva a halottságát) nagyon szívesen; gondolj csak bele: egész nap zenélsz (azt csinálod amit szeretsz), barátokkal lógsz, megreformálod a zenét, békét teremtesz, miegymás.
Simán vállalnám.IYF: jaj, annyira bírom, hogy szegény Bobról mindenkinek csak a fű jut eszébe
-
*Ropi*
félisten
válasz
imyourfriend #4759 üzenetére
-
bakker mi van itt?! Mit szív a Bob Marley?!
-
Mercutio_
félisten
válasz
imyourfriend #4751 üzenetére
Ezért jók a
MILFMILCek, egy fix obival mindg veled lehet -
imyourfriend
őstag
Pont amikor kellene akkor nem cipelem magammal a gépet.
Szép volt pedig ma a kőszegi hg. vonatról nézve, némi napsütéssel fűszerezve.
-
spanyoll
addikt
válasz
Real_Necro #4748 üzenetére
Dehogy. Nekem nincs szükségem ilyenre. Tudod az én koromban még működnek ezek a dolgok, de ezek nektek max emlékek már itt, ugye apukák?
-
spanyoll
addikt
Nem kell nekem levágni, jó a 20 centi így magában. Nem is kell se több se kevesebb, eddig még panasz sem volt rá. Furkoo a pumpa működéséről sok okosat nem tudok mondani, de ahol egy cső van meg egy pumpa ott szerintem elég egyszerű a működési mechanizmus
De az abszolút kombó a pumpa+péniszgyűrű lehet. Felpumpálod, mint a strandmatracot aztán lezárod, hogy nehogy kiszökjön amitől akkora
-
*Ropi*
félisten
válasz
Mr.Csizmás #4743 üzenetére
Csak a szokásos, házastársak civakodása...
-
Mr.Csizmás
titán
dear god, mi van itt
-
Freddy76
addikt
Kérném a Tisztelt Fórumozókat, hogy aki bármilyen információra kíváncsi Spanyoll péniszéről, privátban jelezze neki, kivéve Furkoo-t, mert az ő esetében az érdeklődés nyilvánvaló.
-
-
spanyoll
addikt
-
L4mie
veterán
-
L4mie
veterán
válasz
Real_Necro #4727 üzenetére
de rég hallottam
-
L4mie
veterán
-
*Ropi*
félisten
-
L4mie
veterán
Hehehe hahaha
D300 -
Ha AE és Premiere is lesz, akkor ne AMD kártyát vegyél, hanem valami nVidiat - különben úgy fogsz vele szívni, mint én az elmúlt három napban....
Btw. aki az AE-t kitalálta, azt agyonverném... Esetleg tudtok Premiere alá olyan hatékony keyer plugint, mint AE alatt a keylight?
-
Mercutio_
félisten
válasz
Mr.Csizmás #4699 üzenetére
Majd ha ISO400 fölött is versenyképes lesz.
-
MC Pite
veterán
Volt kb 5 jó fényméréses képe is, úgyhogy véletlenre tippelnék. Beltér, és az azt követő kültéri képek már jók. Csak 'pont' a beállított képek nem.
Lightroomban korrekt szintre hozhatóak, de ez elmaradt... Sőt, a rátolt effekt még rontott rajta az én szememben,lehet hogy átlagembernek tetszik, ki tudjaKöszi!
-
*Ropi*
félisten
Kicsit beleástam magam a témába, nem annyira szép kerek a történet, mint hittük.
A cikkben tévesztés van: a szenzor nem a mostani kamerákban lévő szenzoroknál érzékenyebb 1000x, hanem a korábbi generációs graphene szenzoroknál (amik ráadásul eléggé gyengék voltak). Itt az eredeti cikk, amiből az oldal átvette.
A kezdeti lelkesedés után jobban belegondolva lehetetlen 1000x érzékenyebb szenzorokat készíteni a mostaniaknál, legalábbis a képzaj drasztikus megnövekedése nélkül. A CMOS-ok kvantumhatásfoka kb. kicsivel 50% feletti. Különleges technikákkal (pl. a mostani Bayer szűrők helyett dikroikus prizmák használatával és kriogenikus hűtéssel a hőzajt csökkentve az ultra-érzékeny szenzorok elérhetik a 100% kvantumhatékonyságot), de az új technológiás szenzor ezzel is csak kb. 10x lesz érzékenyebb egy mai modern szenzornál. Azonban az érzékenységnek azon a szintjén már nem maga a szenzor lesz a limitáló tényező, hanem az optika.
Elméleti síkon 1:1 foton / pixel arányig működhet...
Mondjuk találtam még érdekes linkeket:
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Androidos tablet topic
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BMW topik
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- További aktív témák...
- JBL PartyBox 200 használt bluetooth hangfal! Erőteljes hangzás!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest