Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- E-book olvasók
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Célegyenesben a Yettel TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vandit.
addikt
válasz ytmtralalaa #6899 üzenetére
Én is pp-re raktam és nem volt rajta semmi. Szerintem lecsekkolnak aztán jóváírják.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
ytmtralalaa
csendes tag
válasz Vandit. #6898 üzenetére
Én is így gondoltam. Csak elfogadják. Én most csináltam meg a tesztet, bónusz menüpontnál ott a pipa, PP számlára egy peták sem érkezett.
Most ez hogy is van ? 1 dolcsit kellett volna kapnom egyből vagy majd amikor mindent lecsekkoltak ?FELVI #2008# -> BME GTK Büfé, ruhatár szak
-
Vandit.
addikt
válasz ytmtralalaa #6895 üzenetére
Nekem kértek ma. LEfotóztam és emailbe elküldtem nekik, remélem megfelel majd.
A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
adalbert1
veterán
válasz ytmtralalaa #6895 üzenetére
Elméletileg igen. Ha nem kérik külön, akkor nem kell nekik elküldeni. Ha meg kérik, arról úgyis küldenek egy e-mailt a pokerstrategy-től.
-
ytmtralalaa
csendes tag
válasz adalbert1 #6894 üzenetére
Te tudnál abban segíteni, hogy mi ez a személyis cucc ?
Írták alant hogy a személyi fénymásolata kell, de hova ?Kitöltöttem tesztet, bereggeltem a Partypokerre, ahogy kérték, személyes adatok megadva PSen és PPn. Ezenkívül már csak várnom kell ?
FELVI #2008# -> BME GTK Büfé, ruhatár szak
-
adalbert1
veterán
válasz ytmtralalaa #6893 üzenetére
Ja, így már érthető, hogy a bónusz kiszedésére gondoltál...
-
ytmtralalaa
csendes tag
válasz adalbert1 #6892 üzenetére
Sorry, hogy tájparaszt módjára írtam le, de marha fáradt vagyok, takarítottam egész nap meg cipeltem.
Summit point.Ja igen, és a pénzike meg a Bónusz miatt volt ^^(gondolom én )[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz ytmtralalaa #6891 üzenetére
A pokerstrategy-s leírással egyértelműen arra mennek, hogy minél több rake-et termeljen az ember nekik... Ha valaki aszerint játszik amit ott leírtak, akkor bőven pluszos tud nekik lenni az, hogy adtak neked 50$-t.
Everesten legalább adnak egy kis pínzt, ha eléri a bank egy bizonyos összeget....
Mire adnak pénzt? Ill. ezt nem igazán sikerült értelmeznem.
szerk .: tegnap miután már nem volt kedvem játszani, szétnéztem pár asztalon, hogy mi folyik ott...
Itt pl. elég érdekes a stackek egymáshoz viszonyított mérete, ez az Elrudo meg máshol is volt ahol kb. 4 beülővel ült már bent.[ Szerkesztve ]
-
ytmtralalaa
csendes tag
válasz concret_hp #6890 üzenetére
Hát egy Visa kártyával jobban jártam volna. De diákszámlához anno(CIBEZZ) Visa electront meg netes mastercardot adtak(ezzel mindenhova betudok fizetni csak nincs rá kifizetés ezért nyitottam a mbt, csak az everest nem eszi meg...) Aztán egy évvel ezelőtt ki gondolta volna hogy pókerezni fogok...
Nem teljesen, igaz erre a topikra kerestem rá legelőször.
Pokerstarson meg egyszerűen elegendő számú FPPt lehetetlen összegyűjteni. Nyomtam egy nap vagy 10 Sit&go és 10pontot kaptam... 2év és összejön egy ipod shuffle... Biztos nem leszek egy Dario Minieri, aki a Porschet haxolta ki a rendszerből...
Everesten legalább adnak egy kis pínzt, ha eléri a bank egy bizonyos összeget....
Partypokeren van ilyen ?
Nálam Everest a befutó. Csak kár hogy fix limitet nem komálják, mert nálam az a nyerő.
Fixen csak nyerek, nl meg felemás a mérlegem.Ez a Pokerstartegys iromány meg igen érdekes.. Selindek és Ed Miller könyvét többre tartom mint ezt a tanfolyamnak csúfolt valamit.
Ha van egy flössöm akkor emeljek... Látatlanban... Jó tanács.
Nem csodálom hogy 50dolcsit adnak, hamar el lehet veszteni így[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz ytmtralalaa #6882 üzenetére
mastercardot bizony nem mindenhol fogadják el
amugy már írtam, hoyg kb. 10 nap alatt jött meg a zseton.pf jól érzem hogy emiatt a topic miatt regeltél? vannak ám direktbe pókeres oldalak is
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
L|zsidoboz
őstag
válasz ytmtralalaa #6888 üzenetére
betonbet, meg mostanában cake.
Good to be good, but better to be lucky.
-
ytmtralalaa
csendes tag
válasz L|zsidoboz #6869 üzenetére
Uzsi, amúgy te hol játszol ?
-
ytmtralalaa
csendes tag
válasz L|zsidoboz #6883 üzenetére
5 dolcsi a minimum!
Mindegy, inkább megcsinálom ezt a pokerstartegys okosságot, azt megyek a Partypokerre. Ott még nem voltam.
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
a postgreSQL-be importált hendeket hol találom? úgyértem amíg access adatbázisom volt addig tudtam, hogy ezeknek a nagy gigás file-jai hol vannak, így amikor egy progi kereste ezt a file-t(adatbázist) akkor simán megadtam ennek az elérhetőségét. most viszont nem tom, hogy ha kérdi egy progi, hogy mi alapján készítsen mondjuk egy grafikont, akkor nem tudom neki megmondani, hogy innen csináld, mert nem tom ez a postgreSQL hol tárolja a handeket
egyébként nagyon durván szar ez az access adatbázis. eleve 2 gigás file-nál nagyobb file-t nem kezel, így ha van pár millió handed már több adatbázist kell csinálnod, amit nem tud összevonni a PT, így egybe nem is látod a statjaidat. meg el is veszik egy csomó hand. nem vicc. kiszámoltam, hogy a handjeim kb 5%-át valamiért nem dolgozza fel. szóval ebben az új adatbázisban már több hand van
ja a handek nem vesznek el, csak nem dolgozza be őket a pt. aki ismeri a progi működését az tudja miről beszélek, aki nem annak hosszú elmagyarázni
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz concret_hp #6877 üzenetére
Of course...
Már csak várnom kell a válaszukat. -
L|zsidoboz
őstag
válasz ytmtralalaa #6882 üzenetére
Nincs valami minimum befizetés, ami több, mint 5 dollár?
-
ytmtralalaa
csendes tag
válasz concret_hp #6792 üzenetére
10be 500 ki mennyi idő alatt lett meg ? Amugy grat.
Lenne egy problémám.
eddig kártyáról toltam a befizetést(mastercard) és most kiakartam próbálni, hogy az everesten mbvel fizetek be 5dolcsit(psre mbvel töltöttem fel és maradt rajta 756ft és kiakarom szedni).
Na most minden oké felugrik a kis ablak, kéri hogy jelentkezzek be, megtörtént, kéri hogy válasszam ki honnan akarom a pénzt(kártya stb..) erre rányomok a mbs egyenlegre. Erre fogja, visszadob az elejére, hogy megint jelentkezzek be, bejelentkezés után a feltöltés menüpontra dob....
Szóval Everesten ez hogy is működik , mert PSen semmi probléma nem volt...
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #6878 üzenetére
Volt olyan nap, amikor 12 óra volt (tudom, ez már beteges ).
De átlagban 8-10 óra megvolt kb.
Az a bosszantó, hogy ilyen teljesítménnyel máskor simán nyertem volna, ami +500 dollár lett volna, csak most jött egy komoly ellenfél sajnos.Azért NL50, mert ez a caken van, és bankrollt építek itt is.
De komolyan vicc, ami itt megy. Szerencsére olyan vicc, amin nevetni is tudok, mert nyerek.[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #6876 üzenetére
jó ophu színvonal
gondolom minden nap nyomtad minimum 6-7 órában nem?
nekem mondjuk 12 asztal volt a amx amin eddig toltam, everestes tempóba olyan 8-10 a kényelmes egyenlőre.hogyhoyg nl50? lazítasz?
[ Szerkesztve ]
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #6874 üzenetére
Sok vagy kevés?
Most volt az ophu-n egy kép, amin a gyerek 4 moncsin nyomta.
Mindenki ott ájuldozott, hogy 2 nap alatt csinált 12k handet, meg hogy egyszerre 17 asztalon játszik. Jót röhögtem ott néhány kommenten.
Nem láttak még spirited moviet, az még nekem is gyors.Ez meg előbb született caken. Gyerek úgy gondolta, hogy deepként bemutat egy herocallt a másik deep ellen (ellenem). Nem semmi amúgy, hogy milyen gyenge a mezőny a sok skandináv ellenfél után.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Na elküldtem bescannelve egy bankos papírt a moneybookersnek, remélem elég lesz a verify-hoz (ha már ők is ezt írták).
Közben észrevettem egy furcsa dolgot.
Mb-re fizettem be Visa classic-kal : $-ban vonták le a lét
Visa-ra raktam vissza pénzt Mb-ről: €-ban adták ide a lét.
-
concret_hp
addikt
-
Vandit.
addikt
Elmondja valaki, hogy a pt, hogy működik nagyvonalakban?
-
ktg3
őstag
válasz L|zsidoboz #6869 üzenetére
ha nem indiszkrét akkor megkérdezem h te mennyi pénzt forgatsz meg pókeren?
te is azok közé tartozol akik ilyen 5000$-ral ülnek az asztalnál és 1000 $ -okkal dobálóznak? -
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #6865 üzenetére
1500$. Aki vezet, az ellen gyak. már semmi esélyem, néztem, és volt, hogy NL600eurós asztalokon is ült ma... A mezőny többi játékosát azért simán lehagytam.
Az élmezőny jelenleg:
1 ace662 25,692.45 (pont)
2 CeewyL 24,604.09
3 jokotokolino 16,985.37
4 Tuntsa 16,141.68
5 wolffive 12,769.74
6 PakolaisTV 11,446.98
...2681$ raket termeltem, a mai napot nem számítva.
Pt szerint ez kb. 49 000 hand (legyen mondjuk 50k omahával együtt),ebből 15523 raked hand.Apró szépséghiba, hogy a heti mérleg -1400$, de ezt betudom a sok asztalnak és a nagyon minuszos napnak, amit már korábban is írtam.
A rakebackel és egyéb dolgokkal így is bőven pluszos a dolog, főleg, hogy így már csak további 6000$ rake hiányzik a 2000$ bonuszhoz. Az meg max. két hónap alatt meg is van.Hétfőn megyek a Balcsira, jól is jön egy kis kikapcsolódás ezután a hét után.
[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
válasz concret_hp #6866 üzenetére
Aha mindent.
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #6862 üzenetére
szép
ez $-ban mennyit jelent? mármint a race? meg hány handet toltál érte?[ Szerkesztve ]
-
Vandit.
addikt
Valaki segítsen légyszi!
Hogy kapom meg a bónusz 50 dollárt? Megcsináltam a kvízt, regeltem pp-re, de nem írták még jóvá.A tudatlanság nem végleges állapot, a hülyeség igen. >A világürből nézve a föld kék és fehér, NEM VÉLETLENÜL BMW>> A sors kénytelen meghajolni az erős akarat és kitartás előtt
-
concret_hp
addikt
-
L|zsidoboz
őstag
Nehéz lenne 100 dollárból egyszerre 10 NL100 asztalon játszani.
Természetesen 100bb-vel ülök le, és amikor fogy, töltök rá.
Egy laza bankrollom meglenne NL200-hoz is, de inkább még várok a lépéssel, tanulva a heti hibáimból.Amúgy úgy néz ki, második leszek a betonbet heti rake racen.
Ez az eddigi legjobb eredményem, 2 napon is sikerült első lennem a teremben, további három napon pedig 2-3. helyen voltam a napi listán.Good to be good, but better to be lucky.
-
regent
aktív tag
válasz concret_hp #6858 üzenetére
Már miért ne? Látod, hogy jól csinálod, de nincs kedved kivárni míg meglesz a biztonságos bankroll a következő szintre, ezért befizetsz, és úgy játszol.
Esetleg átviszed a pénzt egy jó FD bónuszt adó terembe, és a bónusz maximalizálása miatt beteszel még 200$-t a sajátodból is.
Nem KELL befizetned, de esetleg érdemes lehet.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
regent
aktív tag
válasz L|zsidoboz #6857 üzenetére
Azaz volt 2 BI bankrollod? Nem semmi bankrollmenedzsment.
Gondolom NL100-on nem úgy játszol, hogy 100$-od van, és félbeülőzöl.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
ktg3
őstag
válasz L|zsidoboz #6857 üzenetére
én iskb 50$ rólkezdtem
azóta sem mentem 45 alá...
mondjuk én biztonságit játszok
azaz 2$ val ülök be mindig és 10$ ig ülök bent ez eddig nagyon jól bejött.. lekopogom -
L|zsidoboz
őstag
Én is kezdőként így játszottam 50 dollárból, fél beülővel nl50-en.
Egyszer sem nulláztam le magam emlékeim szerint. Sőt, volt hogy 5 euróból kezdtem építkezni.
Azért mondtam, ha valaki kétszer is lenullázza magát NL10-en, akkor nem biztos, hogy érdemes időt/energiát fektetni ebbe a játékba.Good to be good, but better to be lucky.
-
ktg3
őstag
mind1 h milyen
olyan 50-100 hszt visszaolvasva ott vannak linkek
jólenne bármelyik..
csak vmi link esetleg pü ilyesmimod : mit értetek NL 10 alatt?
mmint mi a 10?
gondolom a max 10es beülő?
és 0.05 0.1 es blind?azért ott ha kezdő is vagy nehéz elszórni 50eurot vagy dolcsit
[ Szerkesztve ]
-
regent
aktív tag
válasz L|zsidoboz #6853 üzenetére
Én sem így építettem, de ha 50$ ajándékpénzből kellene (vagy szeretnék) elkezdeni pókerezni, akkor így csinálnám. A 200$ befizetést meg úgy értettem, hogy felvinni az ajándékból kb 150-200-ra, aztán mivel látjuk, hogy megy rá lehet szánni a sajátból 200-at, és biztonságosan, nyugodtan lehet tovább játszani, vagy lehet ugrani szintet akár NL20-ra is, bár ezt nem tartom jó ötletnek, de embere válogatja.
De hogyan játsszunk NL10-en 50$-ból? még fél beülővel is 10BI-ünk van csak, ez marha gyorsan el tud menni, ha az ember kezdő. Ha meg végigjárja a termeket, mindegyikben eljátszva 50$-t, annak aztán semmi értelme szerintem, ráadásul elesik a későbbi jó bónuszlehetőségektől.ktg3: mininova: poker books, és lehet válogatni.
[ Szerkesztve ]
<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
ktg3
őstag
hello van vkinek gépen pókeres könyve???
írjonmár rám püben
1-2 sörért persze -
L|zsidoboz
őstag
Nem tudom, én az elején nagyon nem így építettem bankrollt, és most sem így csinálnám.
NL10 alá semmiképp sem mennék, inkább oda fél beülővel.
Ha ott elbukik az ember 10 beülőt két kül. teremben, akkor elgondolkozhat, hogy biztos akar-e pokerezni, mivel annál gyengébb mezőny nem lesz sehol.200 dollár meg relatív, hogy kinek mekkora összeg. Mikor én kezdtem, és a dollár árfolyama nem a béka segge alatt volt (azok a régi szép idők... ), akkor diákmunkával kb. 3-4 hétig kellett volna napi 6 órában csempét pakolni a Praktikerben.
Utána nem biztos, hogy pokerbe fektettem volna, ha előtte elbuktam már 2x50 dollárt.
Persze ha az embernek van munkahelye, és nem pedig diák, úgy valóban nem nagy összeg, ~150Ft-os dollárárfolyamon meg főleg.[ Szerkesztve ]
-
regent
aktív tag
Én 50 ajándékdollárral NL4-en félbeülőznék. Az már elég biztonságos, ha elmegy 4-5 félbeülő akkor amúgy is ki kell ülni, elemezni, változtatni, ki lehet így húzni nagyon sokáig még viszonylag rossz játékkal is. Bónuszra, pontokra nem szabad figyelni, ez az első 50$, és első terem nem arra lesz használva, hanem hogy szokja az ember a pókert.
Aztán másik terem másik 50$-al lehető legkisebb alapon SnG, mert ugye kezdetben nem tudja az ember, melyiket fogja szeretni. Ezzel el lehet játszogatni 2 hónapig akár, ha sikerül felvinni valmelyiket 150-200$-ig, akkor ott van az embernek keresnivalója. Lehet szépen fokozatosan feljebbmenni, vagy rászánni 200$ a saját pénzből. Az nem olyan nagy összeg, és van már pozitív példa az ember előtt, hogy valószinűleg ez nem lesz kidobott pénz.
Aztán alakul majd minden.
Ja, és olvasni, tanulni, bad-beat sztorikat elmesélni és elfelejteni azonnal, csaláselmélet topicokkal nem foglalkozni. 2+2-t ajánlom nagyon, aki tud angolul sokat tanulhat itt.
Onlinepokerhu-n meg DirtyDog, Kiski, Firestarter, Dinin, és Sertés naplóját, mert ezek jók.
Ja meg Selindek pókersuliját érdemes átnyálazni.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
concret_hp
addikt
-
Gyuri16
senior tag
vegignyomtam pokerstrategyn a quiz-t, most kerdi melyik terembe akarok menni, valasztek:
party, pokerstars, titan. melyiket javasoljatok?Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!
-
concret_hp
addikt
válasz adalbert1 #6848 üzenetére
igen mondjuk az absolute, az más tészta, meg az ub is, bár utóbbira asszem fogok most depózni pár ingyen versenyjegy miatt.
btw én is ilyenekből indultammeg multkoriban eszembe jutott, hoyg az absolute.ra kikérem az 50$-t, de nem akarok ilyenekkel tökölni
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz concret_hp #6847 üzenetére
Jogos, viszont van ahol az Absolute-ra is lehet ingyen 50$-t kapni, na gondolom oda épeszű ember saját pénzt nem rakna be. Mondjuk ha maradtak még super userek, akkor nem valószínű hogy a mikrolimites játékosokat fosztogatják.
Én is azért ajánlottam, ha végképp nem akar befizetni, akkor inkább próbálja meg ezt, 1+0.10-es SNG-kből is több mint 40-et lejátszhat belőle, vagy NL4-en is 12,5 BI. Még ezeknek is több értelmük van, mint egy freerollnak.
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #6838 üzenetére
Nem, szimpla NL100 dollár és euro sh és NL200 FR 9-10 asztal egyszerre.
Egész nap játszottam a rake race miatt, és olyan cooler szituk voltak, hogy a végén már teljesen összetörtem lelkileg.Végülis kb. -1 beülő/óra volt a mérleg, ami annyira nem lenne vészes, ha nem játszottam volna ennyi ideig.
-
adalbert1
veterán
válasz concret_hp #6843 üzenetére
Ez is igaz, viszont ha adják ingyen is egy olyan terembe, ahova amúgy nem fizetnél be, akkor miért ne használd ki?
-
adalbert1
veterán
válasz Gyuri16 #6839 üzenetére
Mondtam már, hogy szerintem váltsd ki (vagy lehet hogy másnak mondtam?) valamelyik oldalon az ingyen 50$-t valamelyik terembe, abból alacsony nevezési díjú sng-t és mikorlimites cash game-et tudsz játszani egy darabig + többet is fejlődsz mint freerollozással.
Ilyenek a pokerstrategy, a yourpokercash + még van pár hasonló oldal. -
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #6836 üzenetére
Oopss, az már elég rosszul hangzik. Hogy történt?
-
Gyuri16
senior tag
kezdek kiabrandulni a freerollokbol. elso legalabb fel ora, de inkabb tobb abszolute kiszamithatatlan, mindenki nyomja allint minden szarra, multkor is csak ugy birtam ki a szunetig hogy volt egy szerencses kor, amibol megharomszoroztam a vagyonom aztan meg lapultam. kar hogy penz nelkul nem lehet rendesen jatszani
Nem vagyok egoista, csak uborkagyalu!
-
concret_hp
addikt
az már kicsit súlyosabb felnéztél nl400ra vagy milyen szinten volt ez?
-
Vandit.
addikt
Mai mérlegem -20$ igaz ez nem cash game volt.
[ Szerkesztve ]
-
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #6834 üzenetére
A szerdai mérlegem -1500$
-
adalbert1
veterán
válasz concret_hp #6834 üzenetére
Az is szép...
Egyébként rohadtul utálom, ha nagyobb bukóval indul az egész session, viszont ilyenkor abbahagyni nem szeretem. -
adalbert1
veterán
Mai mérleg valami -18$...
Előszőr PL50 FR-en buktam úgy hogy neki QQ-val volt fullja, nekem 1010-el, ebben az egyetlen csúnya dolog, hogy nálam is volt egy Q.
Közben PL25 SH-n folyamatosan húzták be ellenem a pár outjukat, flush draw-ra betették az all in-t, stb.
Szóval gyorsan leszaladtam egy jó -150$-ig.
FR-en közben sikerült pár playert berántani kisebb potokkal+ egy fél stack is kifizette a floppolt pókerem.
9109A boardra tolja be az all in-t, én meg beírtam neki a chatbe, hogy AA99 van nálam.
Így ingadoztam olyan 110$ körül, utána még egy majdnem dupla stacket sikerült behúzni sorral, úgy hogy settje volt.
Közben egy beülő visszajött SH-n is, így végül 18 minusznál úgy gondoltam hogy abbahagyom a játékot mára, max. pár sng-t tolok még le. -
Tomics
addikt
ezt most találtam
Miatyánk, ki az asztalnál vagy, Fold-oztassék meg a hívásod, dobják be a soresélyüket, amint a flopon, úgy a turnön is. Mindennapi nagyvakunkat add meg nekünk ma, és bocsásd meg top párunkat, miképpen mi is megbocsájtunk az ellenünk re-raise-előknek, és ne vígy minket Full-house ellen, de szabadíts meg a mákerektől, mert tiéd a póker, a straight flush, és a royal flush. Mindörökké all-in!
[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #6822 üzenetére
"miért lehet olyan, hogy betettél 10$-t de nem lett raked a hand?"
ezt nem tudom mire írod, én arra értettem, hgy meg nem adott bet-ből nem vonnak raket, de ez meg egyértelmű
Amúgy ophu fórumról van az infó olyantól aki játszik ott, de a honlapon én meg sehol nem találom.
[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
Én is ezt írom már napok óta, hogy alacsony limiten milyen egyszerű omahán nyerni...
Tegnap egy PL 10-es asztaltól 65$-ral szálltam ki, igaz minden le is jött,pl AA45 ellen 33XX-el 236 board, turn 3. Meg amit még írtam, hogy tök jó oddsokat adnak a legtöbben a callra, főleg úgy hogy preflop megemelt potra 1 vakokat hívogatnak.Viszont volt egy szitu, amit megszívtam:
AhQxJhX nálam nagyvakként, board QhJx10h. Biztos voltam, hogy az egyik ellennél ott az AKxx, viszont 2 párral és nut flush draw-val jó ötletnek tartottam belemenni egy 3-as all in-be.
Nem jött le. -
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #6826 üzenetére
Persze, egy az csak gyanús eset, de most már figyelni fogom őket, és ha együtt játszanak rendszeresen ilyen stílusban, azt azért nem hagyom szó nélkül.
(nyilván mások is összejátszanak, csak nem ennyire feltünően)
-
adalbert1
veterán
válasz concret_hp #6826 üzenetére
Nyilván ha rendszeresen 1 asztalon játszanak, és ez jóval többször előfordul, akkor az már valami...
-
adalbert1
veterán
válasz L|zsidoboz #6824 üzenetére
Vagy legalább lenne annyi eszük, hogy másik várost adnak meg...
Így hirtelen a Google annyit dobott, hogy lélekszám 1 100 000, szóval nem biztos hogy ismerik egymást, viszont a játékuk gyanús... -
L|zsidoboz
őstag
válasz concret_hp #6823 üzenetére
Az már nem látszik a hh-ból, de egy másik játékos beírta a chatbe, hogy szerinte is összejátszanak. Nem tudom írónikusan írta, vagy komolyan gondolta.
Csak nekem az a furcsa, hogy ennyire eszetlenül csinálják.
-
concret_hp
addikt
válasz L|zsidoboz #6821 üzenetére
hát eléggé gyanús, hogy okosítanak valamit. asszem 1 ímélt azért csak dobnék a supportnak, ha ilyesmi többször előfordul.
-
concret_hp
addikt
válasz attiati #6817 üzenetére
nyílván csak az számít amiből vontak raket.
10$ feltett tét 1 pont, azaz 2 pontonként termeltél 1$ raket, amiért végülis kaptál 1$bónuszt. ez még az ősszel így volt azóta lehet változott valami.
meg lehet hogy mégse tökugyanaz a lucky ace és esetleg máshogy számolják a pontokat vagy valami. ugyanolyan módszerrel ha 14* pont kéne akkor az kb. 14%rb lenne ami azért igencsak sovány...#6820: miért lehet olyan, hogy betettél 10$-t de nem lett raked a hand?
az ilyeneket meg nem állítólagra kell tudni, hanem utána kell nézni, mert így nagy meglepetések érhetnek
[ Szerkesztve ]
-
L|zsidoboz
őstag
Szerintetek is összejátszik mukure és pocket?
Nekem gyanús lett, megnézem, mindkettő Tallinn-ból játszik...Good to be good, but better to be lucky.
-
attiati
veterán
Allítólag luckyacepokernél elég, ha raked hand van, de nem raked pot után adják a pontokat, hanem a feltett összeg után. Elvileg minden feltett 10$ után 1 pont (de raked handben).
Csak vártam volna egy megerősítést, aki már kivette itt a bónuszt.
Amúgy tényleg logikus amit írsz, mert 0,2$ potra betolt és meg nem adott 10$ után is vonnának raket, akkor minuszban lenne a nyeremény.
-
regent
aktív tag
Nem tévedsz, csak a megadott tét után vonnak le rake-et, illetve nem találkoztam még olyan teremmel, ahol nem így lett volna. Úgyhogy rossz taktika +10$-t rátolni, mert nem jár utána plusz rake, így plusz pont sem, jobb lenne kicsalogatni még valódi dollárt az ellenféltől. Rake-re játszani amúgy szerintem hülyeség (ne sértődjön meg azért senki), a rake az olyan dolog, amire ránézel a nap végén, konstatálod, hogy ma megint kaptál +1 BB/100-at a rakeback, vagy bónusz vagy pont miatt, és kész. Nyerni kell, nem rake-elni.
Tegnapelőtt és tagnap még én voltam a mikrolimit SH omahakirály. Nyertem mindennel, kifizettek ha volt lapom, ha nem akkor alig tudtak tőlem nyerni. Persza mára virradóra már nem én vagyok az omahakirály.
Variancia, kérem, ez itt a kulcsszó. Remélem azért termeltem jó sok rake-et az allinekkel.<{Opal}> mert amikor a férfi kódol, akkor csak a férfi van és a kód, olyankor nem kell nő, mert olyankor a nő egy bug, érteitek?
-
Grass
aktív tag
válasz attiati #6817 üzenetére
Nem valószínű, hogy erre adnának. Ahogy rake-t sem ahhoz mérik, úgy valószínűleg az egyéb pontokat sem.
1$ potnál hiába tolsz rá még 10$-t, ha mindenki dobja akkor csak az 1$ után veszik le a rake-t. Egyéb esetben a rake mérete meghaladhatná a nyereményét.
De javítsatok ki ha tévednék."Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #6816 üzenetére
és pacin a meg nem adott bet-re is számolt pontot?
pl flop után 0,5$ potnál tolsz egy 10$ allint és senki nem adja
szerk:
"The Pending Bonus will be remitted to the player's account in one lump sum as soon as the player has collected 14 Comp Points per every $1 of the Total Bonus, all within 30 days of his/her first deposit."
ekkora különbség lenne, hogy pacin 2x itt meg 14x kell a bónusz összegét megszerezni pontban? álmomban nem gondoltam volna[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
válasz attiati #6813 üzenetére
pacin (ami ugyanez) 240 pont kellett 120$ bónuszhoz. mondjuk ez nl10en nem kevés ideig tartott, viszont legalább sosem évül el asszem. ez egyébként 100% rb-nek felel meg.
mb-s hszre: nyílván nem összevissza személyiságekkel kell az ilyet csinálni, mert az egyből zárolás és csak jóesetbe adják vissza a pízt.
-
adalbert1
veterán
válasz concret_hp #6812 üzenetére
Hmmm, akkor lehet hogy megérné egy $ accountot apám nevére, egy € accountot pedig anyám nevére beregelni.
Sok helyen az se érdekli őket, hogy ugyanarról az IP-ről egyszerre 2-en be voltunk jelentkezve (persze egy asztalon nem nyomtuk).Időközben azt vettem észre, hacsak 1 asztalon játszok (olvasgattam mellette), és nem full gépies játékot, akkor sokkal jobb eredményeket tudok elérni. (mindezt omahán).
Persze ebben benne van az is, hogy olyan rookiek ülnek az asztalnál, akik a floppolt nutukra simán csak 1 vakokat betelnek, utána meg csodálkoznak ha valaki végigmegy valami fossal és lemákolja őket.attiati : igen, szerintem arról beszéltünk.
[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
válasz concret_hp #6812 üzenetére
nem te írtad nekem ophu-n, hogy számlának, terem accnak, mb-nek mind-mind ugyanarra a névre kell szólni? különben gubanc lehet
vagy úgy gondoljátok, hogy muter bankszámlájáról muter nevére beregelt mb-t feltötleni, és arról muter nevére létrehozott pókerszámlára befizetni és játszani?
-
attiati
veterán
luckyacepoker-en játszik valaki?
100$-t depoztam, de eddig csak 10 és 20 centes NL asztalokon játszottam máshol is.
5 óra játék alatt 5 FR asztalokon sikerült összehoznom 20 kemény pontot, de úgy hogy 0,5$ potnál turnre feljött gyaníthatatlan soromra is 12$ allineket toltam, hogy legyen pont (lehet jobban járok, ha inkább kicsalogatok még 1$-t az ellenfélből). Elvileg úgy olvastam, hogy minden 10$ raked pot után 1 pontot adnak. Azért tologatom 10$ allineket
100$FD bónuszhoz elvileg 1400 pontot kéne szereznem?? :S
Ilyen tempóban 350 órát kéne játszanom, ami napi 8 órával számolva 43 nap, szaros 100$ért?Úgy, hogy csak a pontra koncentráltam. Vagy valamit nagyon rosszul gondolok?
Azt nem tudjátok, hogy csak teljes FD bónuszt fizetnek ki, vagy részteljesítés is van?(Számora hihetetlennek tűnik, ladbrokin 50$ FD bónuszt kb 40-50 óra játékkal meg lehetett lazán csinálni.)
-
concret_hp
addikt
válasz adalbert1 #6811 üzenetére
mb-nél nincs olyan, hogy háztartásonként 1 acc. szóval ott nem lenne para, a termeknél viszont lehet. bár egyre inkább olyan benyomásaim vanank, hoyg a legtöbb helyen izomból lesz@rják hogy ki mit hogyan merre miért stb. csak a rake termelődjön nekik.
-
adalbert1
veterán
válasz concret_hp #6810 üzenetére
Én még azon gondolkoztam, hogy szülők nevére csinálni új accountot...
Így mondjuk egyúttal ki lehetne szedni az összes jobb fd bónuszt is, viszont ha bukta van, akkor az gáz. -
concret_hp
addikt
egyébként sztem emg lehet trükközni az mb-t van valahol egy ilyen pont, hogy 2 accom vna mit csináljak. na sztem ha szituáció van akkor kis mákkal lehet választani , hogy melyik maradjon meg. és lőn
-
adalbert1
veterán
Kezdek ráébredni, hogy az omaha alacsony limiteken még unalmasabb mint a hold em.
Gyakorlatilag blöffölni még SH asztalon se nagyon lehet, max. 2-3 fősökön, amúgy mindenki jön az összes létező draw-val. Mondjuk pont ezek miatt, ha lapom van azt ki is fizetik általában.
Viszont normális játékhoz semmi köze annak ami ott megy, fejlődni meg lehetetlen... -
adalbert1
veterán
válasz concret_hp #6807 üzenetére
Hmm, nem kerestem utána, de reálisan hangzik...
Mondjuk én még mindig úgy gondolom, hogy a terem bankja egyből nyomja a Visának, a visa meg gondolom a magyar banknak.Blogot olvastad?
L|zsidoboz : nekem is HUF alapú, le is vesznek a konverzióval mindig... Mondjuk mostmár jobban örülnék USD helyett egy EUR alapúnak, de sajna nem lehet változtatni.
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
cib, mb-ről elsőre 3-4nap utána asszem másnapra megjött (ezen meg is lepődtem) többször azóta nem kértem ki.
ps-ről elsőre kb. 4-5 nap, másodikra 3 talán, több még nem volt
everest elsőre pont 10 nap több még nem volt.vagy fullba vagy sehogy :D
-
adalbert1
veterán
válasz viharhozo #6801 üzenetére
Hmm, akkor úgy tűnik hogy többnyire a supportnak a hozzáállásától (ill. amelyik részleg intézi a cash outokat) függ az időtartam...
Bankkártyáknál ez hogy működik? A giro rendszer működését ugyan ismerem, de ezt pl. nem tanították.
Gondolom először a kártyatársasághoz vándorol a lé, utána a számlavezető bankodhoz?Cassidey : én Raiffeisenes vagyok pl. Viszont nem hinném hogy ez lenne a gond, ha pl. a Mb-től eleve megvan 2 napra rá a pénz, akkor is, ha kártyára tetetem, elméletileg ugyanazt az utat járja be, mintha a terem tenné vissza a kártyára.
Mondjuk ilyen irányú tapasztalataira kíváncsi lennék a többieknek is.L|zsidoboz : és ha mb-ről kérsz visára? Vagy onnan bankszámlára szoktad?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magisk
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Okoscsengőt hozhat jövőre az Apple
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest