Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
R̲e̲m̲
senior tag
Estét!
megérkezett a switch, neki is ugrottam
első pofáraesés az volt, hogy nem fértem hozzá a management felülethez, mert sajnos default másik subneten lakik. én 1.xxx, ő meg 2.10 - ezt gyorsan orvosoltam egy usb-s hálókártyával, ne kelljen már mindig átirogatni
sikerült hozzáférni, a lagg-ot meg is csináltam pfsense oldalrol, megy szépen
a másik szervert még nem sikerült ráakasztani, azon win s2019 van, switch oldalról a trunk kész, win oldalrol is elvileg (márha a teaming az amit keresek)
a másik amivel felakadtam a vlan.
ebben szeretnék egy kis segítséget kérni, hogy hogy is fussak neki, mit hol kell létrehozni - beállítani
elsősorban a management cuccokat szeretném másik vlan alá dugni
előre is köszi -
inf3rno
nagyúr
Én bhyve-ot próbálom ki majd itthonra, az egyiken egy FreeBSD lesz, a másikon meg egy pfsense, aztán meglátjuk ez félig router megoldás mennyire válik be. Rendeltem két Mellanox kártyát Kínából, amint megjöttek indul a projekt. Egyelőre nem teljesen világos, hogy hogyan fogom elérni a szerver részt a pfsense-en keresztül, gondolom valahogy a bhyve-ban be lehet állítani majd, hogy lássák egymást.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest