Hirdetés
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Második villámcsapás: teszteltük a ROG Raikiri II Xbox kontrollert
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Bakelit, vinyl lemezjátszó
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Nem csak drága ATX 3.1-es tápok léteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
kizártnak tartom, hogy ilyen cuccot találj készen.
Amikor usb storage módban bedugod valahova a pendrájvod, akkor az azon futó oprendszer becacheli a rajta levő blokkokat. ergo ahhoz más, pl. a wifis kliens, nem tud hozzáférni.
osztott hozzáféréshez két kliens-egy szerver alapú megoldás kell, olyat meg nemigen találsz 10-20 ezer forint kategóriában. -
jahui
csendes tag
Szia. Nézegettem a netes leirásait. Hmmm... Szóval ami "jó" nekem, hogy USB-n töltődik, nem kell külön táp, kb (használattól függően) 2-4 óra üzemidővel megy akksiról. Ez azért fontos, mert amíg USB-re van csatlakoztatva NEM működik a wi-fi kapcsolata. Lehet USB-n és wifin is fájlokat tölteni/törölni.
Tehát, miután beálltam a garázsba, és leállítottam a kocsit (USB táp megszakad, ezt néztem) marad ~3 órám, hogy wifin feltöltsem a fájlokat. Kicsit ezt az időt keveslem, de mivel 3.6V-os akksi van benne, azt meg tudom csinálni, hogy mindig kapjon ennyit (LM317 áramkörrel).
Amin elszomorodtam, hogy azt írja telepítse a wiidrive szoftvert a szgépre. Nem derült ki, hogy ez az usb-s hozzáféréshez, vagy a wifishez kell...
Szóval jónak tűnik a kütyü, már csak az a kérdés, pendrive-ként működik-e, ha simán egy szgépbe (illetve esetemben rádióba) betolom...
Viszont ez nagy kérdés... -
jahui
csendes tag
Szia ! Köszönöm, kiindulásnak ez is jó -sőt, ilyesmire gondoltam ! Az addig OK, hogy wifi-n rátöltöm a fájlokat, csak az USB kimenet alapesetben úgy viselkedik e mint egy pendrive - ha érted a kérdést. Hétfőn felhívom őket, bár szerintem nem tudnak rá válaszolni, vagy ha nagyon kell a jutalék, akkor "persze, igen" lesz a válasz

-
jahui
csendes tag
Sziasztok !
Segítségeteket/ötleteiteket várnám az alábbi "probléma" megoldására. Inkább leírom mit szeretnék megvalósítani, mint egy konkrét eszköz tudását vesézgetném.
Az autóm benn áll a garázsban, eléri a wi-fi. A gyári navin van usb bemenet, ide szoktam a pendrive-ra másolt zenéimet és filmjeimet bedugni (a gyerekek nézik, nem én
. Arra gondoltam, hogy valamilyen kütyü kellene, hogy ne kelljen cipelnem - kibe huzogatni/dugdosni a pendrive-ot, hanem wifi-n keresztül, amolyan meghajtóként lássam azt a szgépemen, onnan tudjak rá másolni. Első körben wifi-s pendrive adapterre gondoltam, de ugyebár annak nincs tárolókapacítása.. Hogy (mivel) tudnám ezt megoldani ?Kb. akkora hely áll rendelkezésre, mint egy 0.5 literes palack, 12V-ot tudok fakasztani, ha kell. Bármilyen ötlet érdekelne.. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bluetooth-headsetekről általában
- MWC 2026: leégsz, ha nem figyelsz a TCL 15 ezer nites panelje előtt
- Samsung kuponkunyeráló
- Formula-1
- Garmin topik
- AI, GitHub Copilot, Claude, Gemini
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Méltó folytatás, de önmagában is jó: Planet of Lana II: Children of the Leaf
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4494, 100% Akkumulátor
- 214 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4050 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Arra gondoltam, hogy valamilyen kütyü kellene, hogy ne kelljen cipelnem - kibe huzogatni/dugdosni a pendrive-ot, hanem wifi-n keresztül, amolyan meghajtóként lássam azt a szgépemen, onnan tudjak rá másolni. Első körben wifi-s pendrive adapterre gondoltam, de ugyebár annak nincs tárolókapacítása.. Hogy (mivel) tudnám ezt megoldani ?