- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Baloo69
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy 16GB-os pendrive-ommal lenne némi gondom. Windows 7-et használok, eddig semmi gondom nem volt az ominózus pendrive-val. Aztán jött a már ismerős üzenet, hogy kívánom-e a meghajtó vizsgálatát és javítását. Nem foglalkoztam vele, működött is rendesen. De egy alkalommal úgy döntöttem, hogy engedélyezem neki a műveletet, úgysem volt rajta semmi fontos. El is végezte, de onnantól kezdve használhatatlanná vált a pendrive. Ha bedugom, mindig cserélhető lemezként ismeri fel, és nem lehet semmilyen műveletet végezni vele. Próbáltam más gépen, más oprendszerrel, az eredmény mindig ugyanaz volt. Ergo a Win7 hazavágta.
Van valami ötletetek, hogy fel lehet-e éleszteni valahogy, vagy kukázhatom az egészet?
Előre is köszi!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged