Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Léghűtés topik
- Bluetooth hangszórók
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
WuDu
tag
válasz
TrollBalint #2496 üzenetére
Ha a nyáron nyitva is lesz, akkor is úgynézki, hogy szeptembertől bezárják a boszit, a beígért felújítás miatt.
Amugy a boszin kívül mindegyik koli nyitvamarad, legalábbis múlthéten még így volt. -
-
gabx76
senior tag
válasz
TrollBalint #2496 üzenetére
amennyire tudom a POTE B nyáron is nyitva.
-
Balu77
őstag
Tud valaki egy jó férfi fodrászt itt Pécsen? A régi fodrászomból elegem lett, mert sokat hibázott....
-
TrollBalint
addikt
Nem tudjátok, hogy nyáron melyik kollégiumba lehet lakni? Mert a boszorkány úti nem biztos, hogy nyitva lesz...
-
Csepy
őstag
válasz
TrollBalint #2493 üzenetére
Megmondtam nekik a magamét, az biztos
De azzal érveltem, hogy ahol két normálisan, egymással szimbiózisban élő topic működött, ott válasszák ismét külön. Ahol meg kérészéletű topicok voltak, ott hagyják egyben.
Regards. Csepy -
TrollBalint
addikt
Az össze városos topik ismét külön vált, vagy csak mi voltunk (ill. Csepy volt
) ilyen rámenős?
-
Loretto
veterán
Nekem remélhetőleg 27-ig nem jó. Rosszabb esetben 15-től ok.
-
Csepy
őstag
válasz
TrollBalint #2490 üzenetére
Na, ezt a munka dolgot én is kérdezem! (3 idegen nyelvet beszélek, ha ez előny
)
Regards: Csepy -
WuDu
tag
Na, hát ez a 7vége nekem kilőve, mttr megyek apósékhoz...
ugyanis jövő 7vége harkányi ereszdelahajam-cégebuli lesz
Aki akar az szóljon és jöhet
[Szerkesztve] -
mormota
senior tag
válasz
TrollBalint #2486 üzenetére
de ha főzni fogunk, akkor ez a legkézenfekvőbb hely...
mi az elmúlt 2 hétben 2x csináltunk ott kaját, és nem jöttek sokan.
szóval szerintem még mindig jobb, mint az erdő mélyén tele szunyoggal, meg mindenféle izéállattal.
mindenesetre olcsóbban meg lehet úszni, mint egy másik fizetős helyen eltöltött kajálást.
és olyan kaját csinálunk, amibe tudjuk mi is van
időpontot tekintve hát nem is tudom...
7-8 vizsga, szigorlat. utána mehet a jöhet.
tehát 9-30.-áig rárérek
főzni szivesn főzök -
TrollBalint
addikt
hát végre sikerült kibulizni?
Nekem mondjuk a pollack tüzrako helye annyiban nem szimpatikus, hogyha PH tali, akkor az legyen ph tali, de itt a kollégiumnál biztos jönnek oda jópáran ismerősök, hogy mi ez itt stb...
Időpont nekem meg 19én vizsga, előtte 14-én meg szigorlat, amire még nem tanultam, de a héten nem is fogok -
-
Bandus99
őstag
válasz
mormota #2480 üzenetére
Sajnos nem tudom ez hol lehet, de jonak tunik annyiban, hogy ha gond van netan elered az eso, bent vagy Pecsen, nem bent messze az erdoben es borig azol mire kiersz.
Ugyanakkor ha pl ez a kolinal van, nem szivesen eszegetem ugy, hogy netan kozben joparan kint lognak az ablakban es bamuljak mit is eszik az a tarsasag ott lent... -
Bandus99
őstag
Az a gond, hogy pentek szombat vasarnapra esot mondanak.
Igy azert eleg nehezkes lesz egy szabadteri fozocskezest megoldani. -
WuDu
tag
Na akkor mintszólnátok ha most vasárnap vagy hétfőn lenne a tali?
-
gabx76
senior tag
Javasolnék PH-tali ügyben!
Hely:
Malomvölgy, Éger-völgy, esetleg a Central Park(kicsit lepukkant)
Ha bográcsot kell szállítani, szerintem megoldható kocsival.
Amúgy szalonnasütés RulZ -
Csepy
őstag
Sziasztok!
De jó újra itt
Bár nálam még tart a vizsgaidőszak 1000-rel, azért szívesen főzőcskéznék pH-talisat!
Regards: Csepy -
WuDu
tag
Vannak jó helyek a közelben is, de szerintem az a nagyobb baj, hogy nincs mindenkinek kocsija, illetve előfordulhat, hogy egy ilyen tali nem 1-2 óra lenne ám
-
Kobe
veterán
én sem vagyok igazi sportember, a havona megtartott túra engem is megvisel, de tűrhetően
ti gondolkodtatok főzőcskében, én csak mondtam hogy az a környéken cska ilyne helyeken lehet, ahova beza kicsit nagyot de gyalogolni kell, illetve a tópart
ha túl sok, akkor beül zülleni egy banda egy kocsmába oszt csókolom
illetve ottvan még ha valaki netalán olan családi házban lakik ahol lehet grillezni pl kertben vagy tüzet rakni nagyszoba közepén pl egy uránvárosi panelban
[Szerkesztve] -
Bandus99
őstag
lehet nem tunt fel nem vagyok egy turazos fajta, semmi tapasztalatom ezert probaltam segitseget kerni
Turista terkepem sincs
azt sem tudtam csimpanzokkal is lehet talalkozni turazas kozben.
Mind1 majd vki leszervezi az esemenyt biztos nem en leszek.
Ha nem kell 1-2 orat gyalogolni akkor megyek ha gyalogolni kell akkor nem megyek ennnyi.
kosszi. -
Kobe
veterán
válasz
Bandus99 #2464 üzenetére
lehetni lehet, elvégre a mecsekben ott parkolsz le ahol akarsz...dzsippel
mással nagyon meg se tudsz mozdulni, ha kirándulni mész, heténynél rékavölgy fele max püspökszentlászlóig jutsz el, a jakab hegynél a falu, nem jut eszembe a neve, ott is vége a kocsiútnak
ha a kényelmesebbik fajtából való a társaság akkor tudom javasolni az orfűi tavat, tudtommal ott a tónál lehet tüzet rakni és kocsit is le lehet parkírozni 100 m en belül, erdőben viszont ne számítsatok arra hogy ti ótókával akár megmozdulni is tudtok
térképről meg annyit hogy mi vaktában szoktunk túrázni, turistatérképet nyomsz egy csimpánz kezébe még az is eligazít
[Szerkesztve] -
Kobe
veterán
válasz
mormota #2462 üzenetére
ha mi minden alkalommal tudjuk vinni akkor asszem ti is
mi általában nyársalunk, ha megyünk, vagy főzünk, de ugye a természet csodája hogy van tüzifának való az erdőben, ennyivel kevesebb, egyes turistamegállóknál előre vágva vvan, vagyis összvissz egy kisfejszét viszel hogy amit elhasználtál, visszaadd, vagy lopsz a közeli fairtásról, ugyis van egy a közelbe az fix
mondom, abszolut nem megerőltető cipelni, mi legtöbbször ugy megyünk hogy elindulunk reggel 9 kor-10kor, 2-3 óra túra után odaérünk, főzünk, az út alatt szenyót kajálunk, és még mellé visszük a vizet/hagymát krumplit fűszereket stb ami kell....gázpalackot meg faszom visz, ott a fa, viszek egy doboz gyujtóst meg 3 dunántúli naplót és meg van oldva onnét kezdve...mondjuk vannak ilyen kisméretű palackok, max egy olyat szoktunk hébehóba azt is legtöbbször ha időhiányban vagyunk és lassan kap lángra a természetes tűz
rékavölgy kurvaszép nyáron, azt tudom, nomeg télen is, télitúrán is szoktunk volt mozogni, heténytől nincs 10 km
ha érdekel tehetek be pár promociós képet a környékről
[Szerkesztve] -
Kobe
veterán
tény hogy pécs környékén 1 olyan hely sincs ahol nyársalni lehetne
vagy mégis ? elvégre itt a mecsek...
pécs mellett : jakab hegy, a kilátó fele van egy régi kőépület, amolyan turista pihende a turistaúton, ott is van tűzrakási lehetőség
hetény fele réka völgy, illetve azon túl egy dombtető, pontos neve nem ugrik be, szintén tűzrakási lehetőséggel
mi ezeket a helyeket látogatjuk rendszeresen haverokkal, és mindig pécsről és környékéről verődünk össze, az a pár km túra meg semmi, nomeg ugye nem egy egetverő táv kibuszozni
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Ildika
tag
Én is örülök az ''új'' topiknak
PH tali? Mikor és hol? -
Bandus99
őstag
Udvozlet mindenkinek a regi-uj topicban
koszonet aki elintezte...
Talan Csepy? -
WuDu
tag
PH tali?
-
-
Csepy
őstag
Kedves földieim!
Örömmel jelentem be, hogy a Pécs-topic ismét száguld ezerrel. (Volt egy kis lobbym) Lehet, hogy nehéz lesz visszaszoktatni az utóbbi idők kultúrálatlan körülményeit elviselni képtelen embereket, de azért csak megoldjuk valahogy.
Szóval térjen vissza ide az élet
Regards: Csepy
[Szerkesztve] -
Bash
őstag
A két pécsi topic összevonásra került, ezért kéretik itt folytatni: [link].
-
Agostino
addikt
Hmm kösz.
Bíztam benne, hogy van valami fülesetek, de akkor ezek szerint ott rendben van minden.
Hát, akkor mást nem tehetünk mint várunk. -
kovsol
titán
minálunk nincs UPC
ilyen t-online os kábeles internet elérhető ...
szóval marad az ADSL egyenlőre -
Agostino
addikt
Üdv.
Pécsen van a UPCnek jele? Komlón tegnap este óta nincsen semmi adás, gondoltam megkérdezem, hátha tudtok valamit.
Thx. -
WuDu
tag
válasz
TrollBalint #2433 üzenetére
Már késő, kifestettem a szobám, brnt az új ablak, kidobva a padlószőnyeg
Asszem pár évig megint nemfogok semmit se csinálni ezen a téren -
WuDu
tag
Utálok festeni
-
Ildika
tag
Május 20. szombat
9.00-től a Zeneparkban és 16.30-tól a Széchenyi téren vasutas fúvószenekarok játszanak. (köztük a Pécsi Vasutas Koncertfúvós Zenekar)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
gabx76
senior tag
Május 20. - szombat 8h, Dante Cafe - Gadgets (U2 mjuzik)
-
TrollBalint
addikt
válasz
mormota #2428 üzenetére
már beszéltem a petivel hogy mikor lesz otthon, mert úgy megyek haza, csak pont akkor lesz otthon amiokr szigorlatra kell(ene) tanulnom. De ha tudok hazaugrok azért, mert neki is megigértem már jó régen, hogy megnézem az autóját. szerintem a jövő hónap eleje felé meg tudjuk beszélni...
-
mormota
senior tag
Bálint: bocsánat, hogy belerondítok így a csodás beszélgetésetekbe, de mikorra várható az alkatrészem?
már fotóznék holdat nagyban... tegnap volt csodálatos telihold pl...
most várhatok rá megint 28 napot -
Ildika
tag
válasz
TrollBalint #2425 üzenetére
Volt Hooligans... A Rókus dombnál volt a szinpad és kb. 1/4 9-kor kezdődött. Mi ott is voltunk (Banus 99-el).
Ma Republic lesz 18-kor... -
Ildika
tag
válasz
Silencer83 #2423 üzenetére
MSN-en akaratam küldeni, de így is jó...
-
Ildika
tag
Jön valaki Hooligans koncertre? (sörmajális, ma)
-
Csepy
őstag
válasz
TrollBalint #2413 üzenetére
Konyha-guru vagyok
Regards: Csepy
[Szerkesztve] -
Iginotus
addikt
Pécsen nincs senki aki mágusozik és ph-zik is?
-
TrollBalint
addikt
amúgy is szerintem esténként lenne... bár az hogy jövő héttől hogy érek rá, függ a vizsgáimtól is... de egy vacsora belefér
Most is pizza? vagy esetleg a ''régen-mintha-felvetödött-volna'' ötletet bevezetjük, hogy főzünk-sütünk valamit?
(vagy inkább az főzzön-süssön aki ért hozzá, mert én max. segiteni tudok
)
-
gabx76
senior tag
válasz
TrollBalint #2411 üzenetére
Ami engem illet, június 20 után abszolút szabad vagyok, addig pedig esténként valószínűleg.
Bár még golnolkodom rajta, hogy menjek-e, nehogy Toness kolléga miattam ne tudjon kibontakozni... -
Balu77
őstag
www.worldcommunitygrid.org -on csináltam pécs csapatot, akinek fut a progi, csatlakozhat!
-
pweisz
senior tag
válasz
TrollBalint #2406 üzenetére
Aham. Jó tanulást, meg jobbulást. Valamikor megkéne nézned a gépjárművemet is.
-
pweisz
senior tag
válasz
TrollBalint #2404 üzenetére
De Bálint én is akkor megyek haza
Már ha megyek. Albi témát itten eléggé szívom. Egyébbként azon a hétvégén elkészülhet ha haza hozom tényleg. Viszont ennyiből te is elhozhattad volna
-
TrollBalint
addikt
válasz
mormota #2403 üzenetére
Hát az az igazság, hogy én is azt hittem....
csak itt közbe jött minden, most sem tudtam hazamenni a hétvégén, de mázlim volt, el tudtam küldeni. (le is betegedtem meg 6 zh-t is irok a héten...)
Viszont ami most lesz hétvége, akkor mindenképpen hazafogok menni, bármi történjék isés ha addigra készen lesz, el is tudom hozni
-
mormota
senior tag
válasz
TrollBalint #2395 üzenetére
hm.. oké
aszittem kicsit előbb is menni fognem baj ám.. a lényeg, hogy ottvan.
-
Bandus99
őstag
válasz
Silencer83 #2401 üzenetére
Ez kesz meseiro veszett el benned !
Aktív témák
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest