Hirdetés
-
PROHARDVER!
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
marci130
csendes tag
Szép jó napot! Sűrgősen eladó egy Fuji S7000 típusú fényképező gép! Dobozában, papírjaival, kiválló állapotban és sok kiegészítővel! Adok hozzá egy uv szűrőt, cirkuláris polár szűrőt, szűkítő tubust, egy két gigás memória kártyát, napellenzőt és egy táskát. 63.000 az ár alkú képes!
Kodak Z710 ez is sűrgősen eladó alig használt kb 2 hónapot használtam kitűnő állapotban és egy egy gigás kártyával meg egy táskával sűrgósen eladó!! ! 40.000Ft az ár alkú képes
-
marci130
csendes tag
Szép jó napot! Sűrgősen eladó egy Fuji S7000 típusú fényképező gép! Dobozában, papírjaival, kiválló állapotban és sok kiegészítővel! Adok hozzá egy uv szűrőt, cirkuláris polár szűrőt, szűkítő tubust, egy két gigás memória kártyát, napellenzőt és egy táskát. 63.000 az ár alkú képes!
Kodak Z710 ez is sűrgősen eladó alig használt kb 2 hónapot használtam kitűnő állapotban és egy egy gigás kártyával meg egy táskával sűrgósen eladó!! ! 40.000Ft az ár alkú képes -
marci130
csendes tag
Kodak Z710 ez is sűrgősen eladó alig használt kb 2 hónapot használtam kitűnő állapotban és egy egy gigás kártyával meg egy táskával sűrgósen eladó!! ! 40.000Ft az ár alkú képes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Villanyszerelés
- Gaming notebook topik
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Airsoft
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest