Hirdetés
- Hobby elektronika
- Autóhifi
- TCL LCD és LED TV-k
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- OLED monitor topic
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Oh hi Mark: megreccsent a Metaverzum
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
python1
veterán
Hali!
Ha az alaplapi front hangkimenetről vezeted át a jelet az erősítőbe akkor az erősítőd képes átalakítani különféle hangzásra,PL2 vagy PL2X,Dolby pro logikra.Elméletileg akkor kellene szolni minegyik hangfalnak.A filmeknél pedig digitálisan vezesd ét coax vagy optikain. -
dav1dkaah
tag
-
wer003
csendes tag
Üdv!
Lenne egy kérdés ami mostanság nagyon foglalkoztat. Szeretném a PC-met összekötni egy házimozival.
A házimozi egy Sony DAV-DZ780 lenne. A hangkártyám az alapra van integrálva.
Alaplapom egy Asus M2N-E SLI.( Audio: C-Media Superior Quality Audio 7.1 channel CODEC (Vista ready))Össze lehet kötni a pc és a házimozit,ha igen, milyen kábelek kellenek hozzá? Természetesen úgy akarom összekötni hogy minden hangfal szóljon.
Várom a válaszotokat!
Üdv.
er003 -
-
-
-
oszi91
tag
Sziasztok!
Nekem lenne egy olyan gondom, hogy van egy 16Gb os pendriveom és egy házimozim, és szeretnék erre a pendrivera egy dvd filmet tenni és lejáccani a házimozival. Avi-t azt lejátsza de a DVD filmet nem tudom, hogy hogy lehetne feltenni a pendrivera hogy le is játsza. Meg az a gond, hogy ha jól tudom a a fat32 nél van egy bizonyos határ, hogy 1 fájl nem lehet nagyob 4-5 GB nál. Remélem tudtok segíteni előre is köszönm -
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ötletem, és szeretném kivitelezni, csak nem tudom menni fog-e... (bár hallottam hasonlóról)
wiwf-, vagy lan-ról működő házimozi, olcsó pénzért...
eddig, amim van: wifi-router, tv (Scart csatival) 5.1-es Sony rendszer, optikai, vagy RCA csatlakozókkal.
Szeretnék egy nagy központi háttértárat, amit laptopról tudok kezelni wifi-n keresztül, (filmek tárolása) illetve egy olyan DVD lejátszó egységet, ami vagy Lan-on, vagy wifi-n tudja olvasni az említett adattárolót.
konkrét ötlete valakinek?
esetleg egy sima Usb-s dvd lejátszó tudja olvasni a merevlemzt is? illetve rá lehet e kötni a merevlemezt, a routerre, és a dvd lejátszóra is egyidőben?
-
nyunyu
félisten
Egyreszt nem kepes az alaplapjara integralt ALC662 DD-t, dts-t kodolni, ugyhogy max filmek alatt lenne 5.1.
Ha lenne, de sem HDMI, sem TOSLINK kimenete sincs, csak egy tuskesor a koaxhoz, amihez csatit persze nem adnak, akkor szerinted mennyi eselye van digitalisan meghajtani a hazimozit?
-
nyunyu
félisten
Van egyaltalan ezen a hazimozinak latszo dizajncsodan 5.1 bemenet?
En nem latok rajta...
-
Gábor88
csendes tag
Sziasztok!
Szeretném összekötni a számítógépemet a házimozival.
Alaplapi hangkártyám van azzal nemhiszem hogy fog menni (alaplap: ASUS P5VD2-VM SE). A házimozi: LG HT904TA.
Hogyan lenne ez lehetséges? Ha más hangkártya kell hozzá akkor milyet érdemes venni?
Milyen kimenetekkel kell rendelkeznie?A választ előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nzxt 510 Elite / i5-9600kf / 16gb rgb / Rtx 3060 12gb / 1,5 Tb ssd !!!!
- 8 ÉV GARANCIA! Seasonic Vertex PX 1200W 80 PLUS Platinum Full moduláris tápegység.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- Lenovo 14 Yoga Slim6 WUXGA OLED Ryzen5 7540U 4.9Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 740M Win11 Garancia
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3892
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

er003