- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Azonnali fotós kérdések órája
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
válasz
powerage76 #21 üzenetére
Igazából nem csak ennyi. A max. hőmérséklet is kevesebb, valamint sokkal gyorsabban visszaáll alacsony hőfokra terhelés után. És persze sosem szárad ki. Na meg mindezek által halkabb. Szerintem ez bőven elég indok arra, hogy valaki legalább elgondolkodjon rajta, hogy megcsinálja.
Az én procimnál még úgy lehetne tovább fokozni (meg mondjuk más prociknál is), ha a kupak alá is fém lenne kenve. De ezt már nem éreztem létfontosságúnak.
Viszont, ha valami erősebb CPU-m lenne (és persze nem gyárilag fémes a hűtőközeg), nem sokat gondolkodnék rajta. De ezt a gépemet már nem fejlesztem. A következő konfigomban viszont esélyes lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest