-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MasterHUn
senior tag
Sziasztok, Mint korábban segítséget kértem. egy bejövő utalással kapcsolatban. nem hagyott nyugodni a dolog ezért ráérős időmben kutakodtam egy keveset.
Azóval amit én linkeltem képet a tranzakciós listáról. Az a vevő nél látszódó tranzakciós lista és ezért nem látszik nálam még a summary-nál.Azt is megtaláltam, hogy hol tudott ilyen "utalás" készíteni. :
fejléc ( Send & request) -> More -> Create an Invoice (get started) -> Create invoiceA vevő utalási ideje 2018. dec.12 (GTM-8) 2:45 PM. Elvileg 1-3 bank days-t ír, ami elvileg ma legkésőbb holnap lenne.
Ez így mit mond nektek?
-
MasterHUn
senior tag
Hát tőlem le nem vontak. Be is b.....na. Kollégáimat megkérdeztem mert kicsit ideges lettem. Azt mondják, hogy 3 nap-on belül meg kell érkeznie, mert nem mindig azonnali.
Az mondjuk nekem se kerek, hogy miért úgy írja hogy kifizetés. Bár a hülye angol vs magyar sose tudott értelmesen fordítani. Kiderül sikerült e életem legnagyobb tanulópénzet kifizetni vagy csak sok idő míg megérkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest