Hirdetés
-
PROHARDVER!
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
johnny_b
csendes tag
Sziasztok!
Most kezdenek bele az eBay + PayPal mokaba es szeretnem a segitsegeteket kerni.
Az aldozatomat mar kiszemeltem a nemet eBay-en es a leirasaban ilyen furcsasagot olvastam:
Direktzahlungen von PayPal-Konten werden nach Absprache akzeptiert, aber NICHT wenn diese über Kreditkarten vorgenommen werden. Die horrenden Gebühren verhindern diese bequeme Zahlungsart. Fragen Sie nach unserer PayPal-Adresse!
PayPal is accepted, but - due to the horrible fees - not via Credit Card. No BidPay, No Cheques, No Credit Card
Ez mi a fenet jelent? Ugy tudom, hogy a PayPal kartyaval mukodik. Akkor miert nem lehet kartyaval hasznalni?
A segitseget elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular, 49 mm újszerű titán zöld-szürke BKNTATLAN terep pánt! Akku 99%!
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- NEO-t vennél? NE TEDD!!! KÉSZLETKISÖPRÉSI UltraAkcióóó! Air M4 16GB 512GB Garancia - több színben!
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- BESZÁMÍTÁS! MSI Gaming X RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

V/