Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• TexT-BoY

addikt

válasz BLiNk3r #1320 üzenetére

Te marha nagyot tévedsz! A megszólitást illetően legalábbis... Nekem eggyetlen ismerősöm sincs akik a ''párjukkal'' kedvesemnek/Drágámnak hivnák egymást. Általába a Csajom, nőm, esetleg szajhám az elterjedt. Illetve a pasim a csávóm etc.
    A szexröl meg annyit hogy van olyan osztálytársam aki lazán bejön és annyit mond: tegnap kurv@ nagyot kurt@am délután és 2 autót loptunk...:(( Amugy a ló elszaladt ez nem vitás. Én személy szerint, nem ellenekezek 3 lábbal hogy én nem, én sose, én nekem eszembe sincs. Mert meg kell valjam hogy sokszor megfordult a fejemben ebböl is az idil... téma:D. Ezért sokat olvastam a szexröl az erotikárol és mindenröl. Igy azt mondhatom ezzel kapcsolatban hogyha nemis tapasztalatbol csinálom de naggyábol megfogadom annak az 1-2 nőgyogyász és pszihologusnak etc. Amit irnak és probálok abban a tudatba élni hogy semmit nem sietek el és mindent ugy teszek ahogyan a legjobb lehet mind2őnk számára...

Lehet az egész amit leritam hülyeség. Lehet az általam felálított idil is hülyeség. Sőt az is lehet hogy az egész kapcsoalt dolgot hülyén fogom fel de most MOST ugy gonodlom jol csinálom és ez a legfontosabb NEKEM.

Aktív témák