Hirdetés
- CES 2026: az üzleti mellett a gamer szegmensben is újít az MSI
- CES 2026: felfrissült CPU-hűtők és két pihekönnyű egér a be quiet! gondozásában
- CES 2026: nagyon szeretné kézikonzolokban látni a Panther Lake-et az Intel
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Androidos fejegységek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- Gaming notebook topik
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
Aktív témák
-
TexT-BoY
addikt
válasz
BLiNk3r
üzenetére
Te marha nagyot tévedsz! A megszólitást illetően legalábbis... Nekem eggyetlen ismerősöm sincs akik a ''párjukkal'' kedvesemnek/Drágámnak hivnák egymást. Általába a Csajom, nőm, esetleg szajhám az elterjedt. Illetve a pasim a csávóm etc.
A szexröl meg annyit hogy van olyan osztálytársam aki lazán bejön és annyit mond: tegnap kurv@ nagyot kurt@am délután és 2 autót loptunk...
Amugy a ló elszaladt ez nem vitás. Én személy szerint, nem ellenekezek 3 lábbal hogy én nem, én sose, én nekem eszembe sincs. Mert meg kell valjam hogy sokszor megfordult a fejemben ebböl is az idil... téma
. Ezért sokat olvastam a szexröl az erotikárol és mindenröl. Igy azt mondhatom ezzel kapcsolatban hogyha nemis tapasztalatbol csinálom de naggyábol megfogadom annak az 1-2 nőgyogyász és pszihologusnak etc. Amit irnak és probálok abban a tudatba élni hogy semmit nem sietek el és mindent ugy teszek ahogyan a legjobb lehet mind2őnk számára...
Lehet az egész amit leritam hülyeség. Lehet az általam felálított idil is hülyeség. Sőt az is lehet hogy az egész kapcsoalt dolgot hülyén fogom fel de most MOST ugy gonodlom jol csinálom és ez a legfontosabb NEKEM.
Aktív témák
- IPAD 7 2019 Wifi+Cellular 128GB , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s
- Ps5 slim digital bontatlan 2 év MM gari!
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- 183 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amugy a ló elszaladt ez nem vitás. Én személy szerint, nem ellenekezek 3 lábbal hogy én nem, én sose, én nekem eszembe sincs. Mert meg kell valjam hogy sokszor megfordult a fejemben ebböl is az idil... téma
. Ezért sokat olvastam a szexröl az erotikárol és mindenröl. Igy azt mondhatom ezzel kapcsolatban hogyha nemis tapasztalatbol csinálom de naggyábol megfogadom annak az 1-2 nőgyogyász és pszihologusnak etc. Amit irnak és probálok abban a tudatba élni hogy semmit nem sietek el és mindent ugy teszek ahogyan a legjobb lehet mind2őnk számára...