Aktív témák
-
parandroid
félisten
Partition Magic topik: [link].
Ezt a témát zártam.
p -
lesaux
veterán
Működik!
Leírtam nullára az E:-t, aztán megnöveltem a D: terültetét. -
Flashy
veterán
-
lesaux
veterán
Két logikai partícióból hogy lehet egyet gyúrni?
-
-
rlazol
veterán
Elnézést kérek, hogy minden bizonnyal egy sokszor megválaszolt kérdést teszek fel újra, de nem találtam meg a választ a fórumban az elmúlt 15 percben...
Windows alatt még sose csináltam particiót, mennyivel egyszerűbb volt a régi jó fdisk-kel...
Szóval van egy szépséges 80 Gb-s winyó, ő a pri master, meg az xp prof. rendszer. mellette van egy frissen formázott 15 Gb-s, őt szeretném parizni 2 részre (5+10). Pq Magicet letöltöttem, elmondtan neki mit akarok, mondtam apply - semmi. Kiokoskodta, hogy a pqboottal kéne valamit ügyeskednem, de semmi se történik, ha a 80-sról indítom, a másikról meg nem engedi - gondolom, mert tök üres és nem rendszerre formáztam. Ugyanis a windows xp formázás ablakában ez a lehetőség nincs. Hol van? Egyáltalán,nagyon rossz úton járok, mi a teendő?
előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- WD Black SN7100 2TB Gen4 SSD 7250- 6900MB/s
- Samsung 980 PRO NVMe 2TB Gen4 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG 4TB 990 EVO PLUS M.2 NVME PCI-E 4.0 x4/ 5.0 X2 - Új - 7250-6300 MBs - Eladó!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest