Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Videós, mozgóképes topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra - más dimenzió
- UHD filmek lejátszása
- Epson nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
stann
tag
Hali!
Vetem egy uj vinyot, így le tudom menteni a régi 60-as vinyomról a cuccokat, amin a Windows van, és marad is. A jelenlegi felosztása 7+20+32Gb. Azt szeretném megcsinálni, hogy 15+39, vagyis a rendszerparticiót megnövelni. Ezt hogyan lehet úgy megcsinálni, hogy a legelső(vagyis 7gigás) vinyót ne kelljen formázni? A maradék ~50 gigányi adat elveszhet, csak a rendszerpartíció maradjon meg, megnövelve!
Ha meg lehet csinálni, lécci pontosan írjátok már le, mert particionálásban nem igazán vagyok otthon, és nem szeretnék telepíteni ujra....
Köszi!
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest