- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Steam Deck
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huron
tag
Hali!
Galibát okozott a PM... A vinyóm fel volt osztva egy linux swap, egy linux és 2 ntfs partícióra. Le akartam szedni a linuxosokat, így a következőket tettem PM-ben: 2 linuxos partició törlése, xp-s ntfs partició aktívvá tétele, majd a linuxból felszabadult terület hozzácsapása xp particiójához. Elkezdte csinálni, majd a végén errort irt ki, kért 1 floppyt, beadtam, nem ette meg és lefagyott. Azóta előjön mindig egy linuxos parancssor, kiirja h grub> és ha tab-ot nyomok, kiir pár parancsot amit be lehet irni, de semmit nem csinál egyik se. Betettem egy xp cd-t, a telepitő lát 2 particiót: az xp-set hozácsapva a linuxos helyet, de itt az egész szabad területként látja, mintha le lett volna gyalulva, meg látja a másik ntfs-t is, de azon megmaradt minden elvileg, mert annyi a szabad terület rajta, mint régen. Van vmi progi, ami visszahozza a xp-s particiómat?
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo X280 12" - i7 8550U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku - számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest