Új hozzászólás Aktív témák
-
csibész35
tag
válasz
King Unique #1262 üzenetére
Szia! Köszi szépen, kipróbálom!
-
csibész35
tag
Sziasztok! Haldoklani látszott egy régi hdd-m, ezért vettem egy 3tb-ost. Hát nem gondoltam volna, hogy ez bármiben is gondot okozhat 2017-ben
Szeretném úgy partícionálni, hogy 200gb legyen a rendszernek (win8), a többi meg maradhat egyben.
Keresgéltem már mindenhol, de vagy agyonbonyolított, vagy nem működő megoldásokat találtam. Tudom, biztos leírtátok 85x a tutit, de se időm, se türelmem nincs átnyálazni a topikot. Tehát szeretnék kérni egy hasznos megoldást.
Jelen pillanatban 1-1tb-ot lát, az egyiken szűz win8, a másikon semmi. Ha innen is lehet nyerni, az nem lenne túl rossz, de ha újra kell telepítsem, az se gond.Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- E-roller topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Kingston A2000 M.2 SSD (1000GB)
- 1 TB 2280 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Kioxia, WD, Micron
- Álmodtam egy nagyot! Persze! Hisz alszom! WD Red 3.5 8TB 5400/256MB (WD80EFAX) Ingyé FOX!
- Verbatim Vi5000 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - Eladó!
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest