- Riasztó topik
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
randdlan
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémával szembesültem:
Kaptam egy egy Panasonic tv-t Angliából, de itthon csak kép van, a hang helyett meg csak zúgás.
Gondoltam a hangnormával lehet baj, de a menüben ilyet nem lehet állítani.
A service 1 -es menüben ilyet nem tudok állítani. A fórum szerint létezik 2-es is de ennek a belépési módját nem találtam a neten.Próbáltam digitális szoba antennával ezzel tudtam hangot kicsiholni, szóval első körben a tunert kizárnám.
Panasonic Th-42pe30Van valakinek használható ötlete? Előre is köszönöm!
randlan
-
gizmo20
tag
hali
keresek egy Technics SA-DX 750-es típusú erősítőhöz Nais ala2f24 24v-os relét.
-
beander
csendes tag
Sziasztok! Szeretném ha valaki megtudná mondani mit jelent a G61kód a
Panasonic SA-AK 200-as hifi -nél . köszi -
imre27
csendes tag
segitséget kérnék GRUNDIG T51-3050 TEXT?> szeretném a szerviz menűt megtudninagyon megkőszőném a választ? szaboimre@hotmail.com ha ide eltudnátok kuldeni
-
imre27
csendes tag
segitséget kérnék GRUNDIG T51-3050 TEXT?> szeretném a szerviz menűt megtudninagyon megkőszőném a választ?
-
kree19
csendes tag
helló.
nekem olyan problémám lenne, hogy hoztam haza egy panasonic tv-t angliából, de itthon csak kép van, a hang helyett meg csak zúgás :S arra már jöttem h valószínű azért mert itt más a hangnorma, csak azt nem tudom hogy hol tudnám átállítani, vagy hogy egyáltalán lehet e. Örülnék ha valaki tudna segíteni.
Előre is köszi. -
Tomi84
aktív tag
ugyan már kissé döglött a topik, de azért én is megkérdem:
Panasonic TX-32PD30F/P-hoz kéne szervíz kód.
-
gump74
csendes tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy lehet belépni a ITT electronics 29100T tv szervíz menűjébe.
Thx
gump -
reddragon
aktív tag
A piros és zöld gombokkal tudsz lépni a menüben.Végig kell menni rajta,ha jól emlékszem az utolsó előtti menü a magas/alacsony színbeállítás.+látod,mert a bal fölső sarokban piros téglalap,középen zöld és jobb oldalt pedik kék.Bennük pedig látod az értékeket,azokat kell állítani.Az enyémnek tökéletes a geometriája,csak 1kis zöld volt sötét háttérben.
-
efi99
őstag
-
reddragon
aktív tag
A 2-es service menübe kellene bemenni.De nem enged.A színbeállításoknál figyelj,mert a bunkó visszaugrik normál módra és nem negyon látod mit állítasz.Inkább vegyél le kevesebbet,aztán állítsd be újra oda ahol használod és akkor nézd +újra a képet.Ha nem teccccik,akkor újra állíts.Ja,írd föl előtte a gyári beállításokat.
-
reddragon
aktív tag
1.Bass-maximumra
2.Magas-minimumra,aztán kilép.
3.F-et megnyomni a TV-n
4.Egyszerre: vol-/TV-n/ és index gomb
4.Service paraméter piros/zöld a távirányítón
5.Sárga/kék -változtatások
6.Memorizálás-STORE
7.Kilépés-NORMAL gombbal
Na így a helyes..Ez a sevice menü 1
[Szerkesztve] -
-
-
szasza_1
senior tag
Hát ilyen szervízmenü-féleség a papámék 15 éves orion TV-jükben is van. Ott azt lehetett állítani, hogy a távkapcsolon a jobbra-balra nyíl a kereséshez legyen használatos, vagy a csatornaváltáshoz. Meg hogy hogyan keljen átváltani tizen-huszon-valahányas csatornákra. Mondjuk a mai TV-kben azért egy picit durvábbak is vannak, és főleg a képalkotást lehet velük állítgatni.
-
Ez jó. Ilyen mióta van a TV-kben? Érdekelne engem is, hogy honnan lehet ilyen szervízkódokat keresni.
Üdv: Balu -
-
gaben25
csendes tag
Köszi Szasza a segítséget működik.Sokat segítettél.
-
szasza_1
senior tag
Ha még kell Pana tévéhez szervízkód, akkor örömmel jelenthetem, hogy megtaláltam. Tehát:
- menny be a hangmenübe, ott a mélyet a maximumra, a magasokat minimumra állísd, azt menny ki a menüből
- (utánna) A TV-n nyomjad meg az ''F''-et
- (utánna) Az ''Indexet'' a távírányíton és a ''-'' -t a TV-n egyszerre.
Azt már bent is vagy a szervízmenűben.
Ott a piros és a zöld gombokkal tudsz lépkedni a funkciók között, sárga és kék gombokkal pedig az értékeket tudod modósítani, a szineknél az STR gombra valami önbeállítást végez, és ha végeztél az N gombal tudsz kimenni.
Mielött állítgatsz, érdemes felirní az értékeket, ki tudja...
OFF
Ne tudd meg mennyit keresgettem. Tudtam, hogy valahol ki van nyomtatva, de '95-től kezdve már egy nagy szekrénnyi lap összegyűlt. Még szerencse, hogy év szerint van szortírozva.
ON
Ja, meg eddig ez mindegyik (amelyikhez szerencsém volt) Pana TV-n mükődött.
[Szerkesztve] -
szasza_1
senior tag
Pörgesd át ennek a lapnak forómát, hátha talász: http://www.hificity.hu/
Ott pedig a kép-nél. Már találtam ott LG-hez meg Thomson-hoz. De nem volt kedvem végignézni. Egyébként Panán egy picit sokal bonyolúltabb. De lehet, hogy még papíron megvan, ha holnap délután még nem lesz válasz a kérdésedre, akkor majd megkersem. -
hi!
probálkozok, probálkozok, de a 113-as portomat továbbra se tudom letiltani.
találtam egy tüzfal tesztelő oldalt, és ott szép látvaányosan van előadva a helyzetem:
nyitogtaja a cd-m tálcáját.
egyszerüen bármit csinálok, nem tudom letiltani a 113-ast.. -
szasza_1
senior tag
Nekem minden olyant, sőt még többet is lehetett, mint a LG 795-ös monitorom menüjében. Tehát elég sok mindent. Meg a nagy részéről azt sem tudtam mik azok, úgyhogy nem is igen piszkáltam azokat, hátha elszúróm a TV-t.
-
szasza_1
senior tag
Nagyon-nagyon régen láttam az egyik dvd-s fórumon (csak sajnos már nem emlékszem a címre, de talán kiindúlási pontnak jó lesz) ilyen kódokat, és azok mükődtek is, mert az én TV-en is állítottam, mert egy picit szélesebb volt akép, mint kellett volna.
-
gaben25
csendes tag
hi, azért kellene, mert szeretnék állítani a képgeometrián! előreis köszi! :-)
-
gaben25
csendes tag
Panasonic tx-29ps11p tipusú tv-hez keresek szervíz kódot aki tud írjon.Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Riasztó topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- További aktív témák...
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- ASUS ProArt PA278CV Tervezői Monitor!27"/QHD/IPS/75hz/Type-C/Freesync-G-syc/100% sRGB és Rec. 709
- HP OMEN 32C Ívelt Gamer Monitor!32"/2560x1440/VA/165HZ/1ms/Freesync Premium-Gsync/400nit
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest