Hirdetés
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
-
PROHARDVER!
Padavan firmware image file-ok, hasznos infók

Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Értem, tudom, csak szerintem ha már valamiből húzni kell a méret miatt akkor az első dolgom lenne a kevesebb "skin", legalábbis nálam ez a fontossági sorrend. Elég sok felületet csináltam ahhoz, hogy tudjam, felesleges ennyi féle. Nekem nincs bajom ha mindenbő több van de amikor arról van szó, hogy valamit mégis nélkülözni kell akkor érdemes fontossági sorrendet állítani és pont a "skin" az ami nem az első és legfontosabb egy router firmware-jében, ráadásul általánosítani is lehetne egy mindegyikre jellemző pl. Padavan logóval, ha kell akkor szóljatok és készítek egyet.

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 15 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest