Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gerner1

nagyúr

válasz olywer.smith #1963 üzenetére

olywer.smith

Gyakori probléma a driver -ek telepítésénél, hogy a winfos település után, azonnal, nem az alaplapi chipset driver-t telepítik elsőnek. Peding, a pontos rendszerleírás alapját, ez teszi lehetővé az OP rendszer számára.
    A Packard Bell Easynote TE11HC -en, intel HM77 -es chipset figyel. Tehát neked, az intel chipset driver legfrissebb változatát kell telepítened, ahhoz, hogy a többi hardver driver -ei is , biztosan, megfelelően tudjanak települni.

Mondjuk azt nem jelezted, hogy van-e valamilyen VGA chip még a készülékben. Tehát, hogy pontosan milyen változata a PB EN TE11HC -ének, amit birtokolsz.

Az b/g/n és az a/g/n közt az a különbség, ami látható is. Az első nem feg tudni csatlakozni olyan router-hez, ami csak "a" - szabványt tud. Értélem szerűen a második nem fog tudni csatlakozni egy csak "b" -szabványt tudóhoz.

Én most, azt tenném, hogy letölteném a legfrisebb driver -eket a gyártói oldalakról. Értelem szerűen, az intelchipset drivert, az intel oldaláról, az nVidia legfrisebb driver -ét az nvidia oldaláról. A többit pedig már amúgy is lerántottad a PB oldaláról .... Most mindent telepítenék, hogy egyszer legalább minden jó legyen, és megfigyelném, hogy melyik drivercsomagok telepítőjei azok, amelyek a masinádhoz tartoznak. Azokat pontosan megnevezett könyvtárakba szervezve elmenteném. Majd ezt követően ismételten feltelepíteném a win7 x64 akármit, annak tudatában, hogy tudom pontosan, hogy mindenhez megvan a megfelelő driver, és csak azok. Sallangok, találgatások nincsenek. Pendrive -ról, ez amúgy sem sok idő még egyszer...

A Te esetedben, mivel a CPU-d VGA -val bír, ezért ahhoz is kelleni fog a legfrissebb intel HD Graphics driver is.

A Winfos települése után, én az alábbi telepítési sorrendet javasolnám, még akkor is, ha sokan azt gondolják, hogy ez nemigazán lényeges .... :
    - Tehát win7 után:
    - intel chipset driver / gép újraindít, akkor is ha nem kéri...
    - intel HD Grpaphics driver / gép újraindít, akkor is ha nem kéri...
    - nVidia driver, ha van a gépben / gép újraindít, akkor is ha nem kéri...
    - hangoskodókártya driver / gép újraindít, akkor is ha nem kéri...
    - LAN
    - WiFi
    - Bluetooth
    - Touchpad és WebCAM
    - kártyaolvasó

Ezt a sorrendet, én is úgy lestem el. Nem saját okosság, de gyakorlatban, eleddig, mindíg jól bevált. Valami oknál fogva ugyanis, a továbbiakban mindíg, a winfos hellyel-közzel ebben a sorrendben fogja majd boot -oláskor , a rendszer többi összetevőjével együtt, betölteni a driver -eket.

Új hozzászólás Aktív témák