- ASUS blog: válassz céljaidnak megfelelő monitort!
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- GeForce RTX 5050 VGA-k hármasfogata a Gigabyte elképzelése alapján
- Kisebb gond akadt az ASUS egyik felsőpolcos vízhűtésével
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
olywer.smith #1963 üzenetére
olywer.smith
Gyakori probléma a driver -ek telepítésénél, hogy a winfos település után, azonnal, nem az alaplapi chipset driver-t telepítik elsőnek. Peding, a pontos rendszerleírás alapját, ez teszi lehetővé az OP rendszer számára.
A Packard Bell Easynote TE11HC -en, intel HM77 -es chipset figyel. Tehát neked, az intel chipset driver legfrissebb változatát kell telepítened, ahhoz, hogy a többi hardver driver -ei is , biztosan, megfelelően tudjanak települni.Mondjuk azt nem jelezted, hogy van-e valamilyen VGA chip még a készülékben. Tehát, hogy pontosan milyen változata a PB EN TE11HC -ének, amit birtokolsz.
Az b/g/n és az a/g/n közt az a különbség, ami látható is. Az első nem feg tudni csatlakozni olyan router-hez, ami csak "a" - szabványt tud. Értélem szerűen a második nem fog tudni csatlakozni egy csak "b" -szabványt tudóhoz.
Én most, azt tenném, hogy letölteném a legfrisebb driver -eket a gyártói oldalakról. Értelem szerűen, az intelchipset drivert, az intel oldaláról, az nVidia legfrisebb driver -ét az nvidia oldaláról. A többit pedig már amúgy is lerántottad a PB oldaláról .... Most mindent telepítenék, hogy egyszer legalább minden jó legyen, és megfigyelném, hogy melyik drivercsomagok telepítőjei azok, amelyek a masinádhoz tartoznak. Azokat pontosan megnevezett könyvtárakba szervezve elmenteném. Majd ezt követően ismételten feltelepíteném a win7 x64 akármit, annak tudatában, hogy tudom pontosan, hogy mindenhez megvan a megfelelő driver, és csak azok. Sallangok, találgatások nincsenek. Pendrive -ról, ez amúgy sem sok idő még egyszer...
A Te esetedben, mivel a CPU-d VGA -val bír, ezért ahhoz is kelleni fog a legfrissebb intel HD Graphics driver is.
A Winfos települése után, én az alábbi telepítési sorrendet javasolnám, még akkor is, ha sokan azt gondolják, hogy ez nemigazán lényeges .... :
- Tehát win7 után:
- intel chipset driver / gép újraindít, akkor is ha nem kéri...
- intel HD Grpaphics driver / gép újraindít, akkor is ha nem kéri...
- nVidia driver, ha van a gépben / gép újraindít, akkor is ha nem kéri...
- hangoskodókártya driver / gép újraindít, akkor is ha nem kéri...
- LAN
- WiFi
- Bluetooth
- Touchpad és WebCAM
- kártyaolvasóEzt a sorrendet, én is úgy lestem el. Nem saját okosság, de gyakorlatban, eleddig, mindíg jól bevált. Valami oknál fogva ugyanis, a továbbiakban mindíg, a winfos hellyel-közzel ebben a sorrendben fogja majd boot -oláskor , a rendszer többi összetevőjével együtt, betölteni a driver -eket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- XPS 15 9520 15.6" FHD+ IPS i7-12700H RTX 3050Ti 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX8 - prémium garanciával!
- ThinkPad L13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged