Hirdetés

Aktív témák

• Gábor vitéz

tag

No én is feltettem 1019-est. Meg a 1020-as bétát is. Aztán stabilitási gondok miatt mindkettőt leszedtem. Aztán mivel a stabilitás a 1010-es visszarakásával sem oldódott meg (vszínű a gyengén rögzített northbridge hűtés az oka - amivel most nincs kedvem bajlódni), így visszakerült a 1019-es, és az FSB-ből visszavettem 5MHz-et így most kőstabil a rendszer. Eddig..

Az említett lassulást nem tapasztaltam, ellenben már csúcsmemóriák nélkül is működik a performance menü turbo módja. Ugyan nálam a hűtés miatt nem megy most a tuning rendesen, de úgy látom ezen a téren is van javulás, mert újra tudok bootolni 256MHz-es FSB-vel is. (a 1016-ossal 250 fölött meg se nyikkant.)

Külföldi fórumokon is pozitív véleményeket olvastam, szóval szerintem nyugodtan ki lehet próbálni.

Ja van egy érdekes újítás a 1019-estől kezdve: Az Asus oldalán CPU lockfree function néven emlegetett dolog is belekerült. Gondolom ez sajnos csak a gyári szorzó-lock mentes procikkal használható ki... mert (igaz, józan ésszel nem is reméltem) de továbbra sem állítható a szorzó :U

[Szerkesztve]

Aktív témák