Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Skynet
senior tag
Csak azért írok off-ba mert a bios-os ügyetlenkedésem, nem éppnen, a P4 tuninhoz tartozik...
Ja, és nézegettem, a PCI-E sehol nincs fixálás
... mindegy ha lesz majd PCI-E kártyám, akkor majd úgy is csarélem a deszkát ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Ja és érdekes dolgot vettem észre, ha 5-10mhz fsb emelést csinálok, tegnap este eljutottam, alapfeszen 3,8Ghz-ig de nem teszteltem, csak lefuttattam a szuper pí-t,
azt kikapcsoltam a gépet, fél órára, és mikor bekapcsoltam írkált valamit, csak nem volt időm elolvasni, és a bios visszaállt alpbeállításra, gyorsan kipróbáltam, ha csak 3,3Ghz húzom a 630proccom, akkor megint kikapcs és bekapcskor megint tölti vissza az alapot!
Gondoltam biztos az elem nem jó a lapban, kiszedve megmérem, és 3,4V van tehát tele van! Aztán gondoltam, biztos nem bírja a 400W codegen, a nagy áramfelvétel induláskor, azt beraktam, az 500W Q-tec bigfan tápomat, azzal is ezt csinálta!
Tudja valaki mi ennek az oka, hogy kikapcs után nem megy a tuning?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Gamer PC-Számíógép! Csere-Beszámítás! I7 13700F / RTX 4070Ti Super 16GB OC / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
... mindegy ha lesz majd PCI-E kártyám, akkor majd úgy is csarélem a deszkát ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)