Aktív témák
-
Suni
tag
UP
-
Suni
tag
UP
-
Suni
tag
UP
-
Suni
tag
UP
-
Sig-Ray
tag
Igaz, nem sok game használja még ki...
-
Suni
tag
Nincs kedvem a 2006 esztendot veszekedesel kezdeni. Ugyhogy nyugi. Csak a procival nem tudok mit kezdeni mert lap es ram is kellene. Ezert irtam lap,ram,CPU csere egyben. 2700MHz megy a procid? milyen feszultsegel es milyen lappal?
En is tudom, hogy eros a DualCore P4, de eleg a munka a munkahelyen es itthon 95% jatszok. Jatek kozben az egyik mag csak nez ki a fejebol es melegszik. Kiprobaltam SQL szervernek es DIVX is szamoltattam vele. Nagyon gyors volt. Erezhetoen gyorsabb mint a simpla magos. De jatekra kell most a gep. -
Sig-Ray
tag
válasz
parandroid #53 üzenetére
Ha jobban megnézed egy véleményt írtam. A dual Intel tulaj helyében nem cserélnék, mert piszok erős a gépe. Nem nyerne semmit. Szóval nem hiszem, hogy udvariatlan lettem volna.
Nekem ha olyan gépem lenne, büszke lennék rá.
Egyébiránt meg UP a jó cuccnak! -
Sig-Ray
tag
válasz
parandroid #51 üzenetére
Ha jól tudom írtam ajánlatot....
-
Sig-Ray
tag
Bocs, csak reagáltam, lenne egy 3200+ Venice-m ami stabilan fut 2700 Mhz-en...ez ajánlat?
[Szerkesztve] -
Suni
tag
Letszives ha nincs ajanlatott ne irj ebbe a topicba! A magandolgokat intezetek el mashol!!!!
-
Sig-Ray
tag
Sztem akinek komoly A64-es konfigja van, az valszeg sokat játszik, arra meg az AMD a jó. Nem nagyon érné meg neki cserélni a procidra..
Azért UP! -
Suni
tag
-
Suni
tag
UP
-
Suni
tag
UP
-
Suni
tag
-
Suni
tag
Ilyen rossz a DualCore P4, hogy nem kell senkinek???!!!???
-
Suni
tag
UP
-
Suni
tag
UP
-
Suni
tag
UP
-
Suni
tag
UP
-
zsulboy
senior tag
UP!
-
Suni
tag
UP
-
Suni
tag
Meg mindig nem erdekel senkit?
-
Suni
tag
Zarhato
-
Suni
tag
Last UP
-
ByB
addikt
Ehhez mit szólsz? [link]
-
Suni
tag
UP
-
Suni
tag
UP
-
Suni
tag
UP
-
Suni
tag
UP
-
Suni
tag
UP
-
Suni
tag
UP
-
Suni
tag
Nekem fontos lenne a proci mert szeretnem kihajtani a 7800gtx-et. Koszi de nekem ez a proci gyenge.
-
Suni
tag
UP
-
Suni
tag
Lenne egy DualCore 3GHz Intel proci (830D), 2*512 Kingmax 667 DDR2 memoria es egy MSI 945 Neo-f alaplap. Ezert szeretnek egy PCI-E A64 lapot, procit ramot. Nem akarom feltetlenul elcserelni csak ha jo az ajanlatt.
Procira es ramra 11ho gari. Lapra csak igy ph keresztul van.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest