- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Házimozi belépő szinten
- Apple notebookok
- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Akkor nem tudtam... :-/
Pedig ez a gém,ami tuti meglesz,nem cod,nem bf1...beleszerettem.De most már 10edikéig nem lesz ennyi pénzem rá.Aztán jövök.Lehet a kulcsárak is esnek addig.Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam
-
.LnB
titán
válasz Redcaster #2002 üzenetére
De jól tudok figyelni. Most, hogy mondod, rémlik a custom game. Néha összeröffenhetnénk majd páran. Nagyon rég nem játszottam ilyen kétcsapatos mixwar-t.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
L4mie
veterán
válasz DaveNo1 #2010 üzenetére
Pesszimizmus, hmm nem
szerinted úgysincs semmi és senki soha felkészülve semmire mondjuk ebben rendszerint igazad van.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
headhunter86
senior tag
Gamekapocs elég király kis képet posztolt.
Gondolom ilyen magazinok kaphattak ilyen kitet. Vagy honnan lehet szerválni? -
L4mie
veterán
válasz headhunter86 #2014 üzenetére
Szép, elvileg Originshez lehet ilyen medált kapni.
btw: Konzolokszervizétől kapott már valaki valami értesítést, hogy elküldték az előrendeléseket futárral vagy valami?Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
pohár
félisten
válasz headhunter86 #2014 üzenetére
egy rakat youtuber is kapott ilyen pakkot btw
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
L4mie
veterán
válasz whitezo88 #2018 üzenetére
ja, hogy ők nem sms-emailes futárszolgálatot kérnek?
na akkor ezért van némacsend.
Igen írták, hogy lehet választani, csak azt nem írták, hogy mégis hogyan, ha a futár hozza, így face-n kértem őket, hogy nekem kitűzőt adjanak nem tudnék mit csinálni a plakáttal*Erre most jött a G4S es e-mail
[ Szerkesztve ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
whitezo88
nagyúr
A levélben az állt hogy futárnál is választhatsz, különben "random" kapod.
Örömmel értesítünk, hogy az általad előrendelt Overwatch Origins Edition esetében Te választhatod ki szimpatikusabb az előrendelői ajándékot: a Noire Widowmaker skinhez mindenképp hozzájutsz, mellé választhatsz a kis méretű medál vagy az Overwatch poszter közül.
Fontos, hogy amennyiben nem jelzel vissza, úgy futáros rendelés esetén kollégáink arányosan elosztva, véletlenszerűen fogják kiosztani a két ajándék közül az egyiket.
-
torik
senior tag
válasz whitezo88 #2020 üzenetére
Nekem csak a futárszolgálat írt
A küldeményét esetleges telefonos egyeztetést követően a következő munkanapon 08-17 óra között kézbesítjük.
A kiszállítással kapcsolatban érdeklõdhet a ugyfelszolgalat.futar@hu.g4s.com e-mail címen, vagy a 06 70 669-8290-es telefonszámon.
Gondolom ez nem jó jel
All that and a bag of chips
-
SAABPEPE
tag
Én is csatlakoznék : Evoka #21446 a csapathoz .
-
DjDanee87
addikt
Nekem is jön holnap. Kíváncsi vagyok meddig köt majd le , mostanában keveset játszottam FPSel.
-
Rankerz
senior tag
Ott vagyunk már ?
-
TBT
Topikgazda
Twitteren olvasható:
"2014 novembere, amikor is megmutattuk a világnak az Overwatch-ot.
Órákon belül pedig megjelenik egy új mérföldkő a Blizzard életében."Tisztán emlékszem, hogyan izgult Chris a bejelentés előtt.
Gyorsan elrepült ez a másfél év..."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
oneal1
senior tag
5 és fél óra aztán csapatás
-
Pedro78
senior tag
Gyerekek, meg nincs meg a jatek, de nalam aktiv a play gomb, ha meglesz a jatek es beirom a kodot, akkor nem kell ujratoltenem ugye? Max updatelni
Step 7b: If you played Overwatch before, allow your game client to update to the latest version. ez alapjan legalabbis.Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
TBT
Topikgazda
Legyen már holnap!
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Telda
addikt
Nvidia tulajok szedhetik az új drivert.
-
.LnB
titán
Kicsit erősnek érzem, hogy ehhez a játékhoz külön drivert kelljen kiadni, mikor egy vízforralón is 60fps-sel fut.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
torik
senior tag
Bastion-nek még shieldje is volt? mekkora parasztfelkelés lett volna itt bétán ha bennhagyják
All that and a bag of chips
-
TBT
Topikgazda
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
JSaN
addikt
Valami kezdodik, mert csak nekem szalt el a bnet? Nem bir csatlakozni online...
Engem is be irhatnatok a listaba: JSaN#2520 estenkent leszek, meg ma 1kor is biztos benezek launchra.
Privat esti mecsekben is bent leszek ha idom engedi, biztos szorakosztatobb mint a pub.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Önjelölt
csendes tag
Sziasztok,
Holnap hány órától lehet tolni?
Válaszotokat előre is köszönöm.
-
headhunter86
senior tag
Na nekem eltűnt az Install gomb OverWatchnál. Ebből arra merek következtetni, hogy nem lesz jó a BETA hozzá. Mondjuk én nem is szedtem le, majd holnap melóból hazafele beugrok érte azt lehúzom ha bereggeltem.
-
Rankerz
senior tag
Be is halt a szeró
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest