Aktív témák
-
finn
csendes tag
Mégegy kis segítség kéne...
szóval..az office 2003-as outlookot használom és küldtek nekem egy filet..amit nem tudok az istenértsem megnyitni mert kiírja hogy az outlook nem engedi hogy megnyissam ,mert ezmeg az van...minden biztosnsági szintet minimálisra vettem...de még mindííg nemtudom megnyitni miért nem? -
finn
csendes tag
válasz
hogyishívnak? #5 üzenetére
Na igen anyn a probléma hogy nekem már az uj 03-as...office outlookom van és ott nem találtam ilyent:(..
-
finn
csendes tag
válasz
hogyishívnak? #5 üzenetére
Én a leveleket már lementettem csak másként mint ahogy kellet volna s egy ilyen DBS--45-megás filet hozott létre..s ebből a fileból szeretném viszaálítani a bejövő leveleimet...de megpróbálom
-
finn
csendes tag
Nos?
-
finn
csendes tag
Üdv.
ujra telepítettem az outlokot. namostan előte a bejövő leveleket átraktam egy mentés mappába, majd valahogy egybe tömörítettem őket...így kaptam egy...mappa név...és .dbs-file kiterjesztést...na mostan sehogyan nem tudom visszaratelepíteni a heylére őket?mivel meik programmal vagy hogyan tudom én visszarakni őket?
A másik...betömörítettem a kedvenceket is..sok sok linkemet...hogyan tudom őket visszaálítani, hogy látható legyen ujra a start fülben illetve az explorerben?
előre is köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple MacBook
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- DUNE médialejátszók topicja
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Házimozi belépő szinten
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- iPad topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest