Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- E-book olvasók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA® driverek topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeTeNy1234
csendes tag
Ez a link közvetlenül a PDF-re visz.
https://www.sencor.hu/Sencor/media/content/manual/SWS_12500_Instalat_hu.pdf
De egyébként 2 használati útmutató járt hozzá az egyikben van a Wifi beállítása, ezt küldtem el most, a másik pedig az alapvető beállítások, tulajdonságokról szól. (ezt már a makoveizs-nek írtam, nem neked.)
-
Galahed
senior tag
Sziasztok! Külsö szenzor árnyékolót én egy másik fórumban találtam. Tőle vettem 2 éve akkor 18ezer forintért adta. Egy Netatmo külső szenzort tartok benne, szépen birja az esőt, fagyot, tűző napsütést. Elvileg manapság is gyártja őket. Taki a fórumtárs neve.
-
baloghgabor
aktív tag
Azt nem találom sehol sem, pedig forgattam eleget. Elemeket kiveszem, és lecsatlakoztatom a hálózatról is, ezután próbálom a kért lépéseket, mintha vadonatúj berendezést próbálnék, de feladom, azt hiszem. Persze ilyenkor újra kell dátum, idő, külső szenzor, hogy legalább az alap dolgok legyenek. Mondjuk 12ezret megért ezért már, de jó lenne a többi funkció is ha működne, így olyan vacak ránézni, hogy a többi 'üres'.
-
baloghgabor
aktív tag
Köszi, megvan a Tuya, meg a saját applikáció is. Egyszer találta meg a berendezést, a kínai felirat meg a WS04 látszott is, a kék kör ment körbe, majd eldobta, azóta sem találja a berendezést sajnos. Hiba próbálom manuálisan is hozzáadni, semmi. A wifi kód beírva, keresi a berendezést, majd letelik a 2 perc és ennyi. :(
-
-
-
ratkaics
senior tag
[Az enyém] sincs túl jó helyen. A szél miatt tettem ilyen magasra, de a szélirány még így is nagyon "mocorog". A hőmérséklet miatt meg ugye igazából közelebb kellene lennie a talajhoz. De mivel ez egy egység, így nem is megoldható a tökéletes elrendezés.
Mindent összevetve én elégedett vagyok a mért adatok pontosságával...
Igen, a lemez epületre én is kíváncsi leszek, de majd "referálok". :) -
A brit amazonon van 14 visszajelzés, egyik se "nullás".
-
-
-
-
-
-
ratkaics
senior tag
Az általam használt SWS9898 állomás beltéri egysége küldi az adatokat a WU-ra. Nincs is hozzá egyéb program. Az időképes szoftvereket még nem teszteltem, de nem tudom, hogy hogyan kommunikálna az én időjárás állomásommal
.
Ugyan nekem sikerült integrálnom Home Assistant alá a kültéri egység által küldött adatokat egy DVB--T vevő segítségével, de annyira nem volt egyszerű. -
NEMO1968
őstag
Anno èn nem is ìrtam nekik semmit.
Elhelyeztem a szenzorokat,pàr napig figyeltem a sajàt ès a környező automatàk adatait,ès elindìtottam a feltöltèst.
Mondjuk most nem tudom hogy megy,de nem lehet sokkal bonyolultabb.
A menüben meg kell keresni a "sajàt automata csatlakoztatàsa" menüpontot. -
NEMO1968
őstag
1.nem biztos hogy a szenzorral van baj,lehet hogy egy ellenàllàssal vagy a kièrtèkelèssel.
2.tudnod kellene a szenzor pontos tìpusàt,mert ahàny gyàrtò,annyifèlèt hasznàl.
Nekem pl. nem sikerült egy hömèrös èbresztöòràban kicserèlni.
3-at pròbàltam,mindhàrom az eredetihez hasonlò gyöngytermisztor volt,ès mègsem lett jò. -
NEMO1968
őstag
Ezt konkrétan nem ismerem,de megérte volna megpróbálni gariztatni.
5 fok eltérés már elég sok azért.
Annyit még megtehetsz,hogy szétkapod a házát,és a szenzor körül fúrsz még pár lukat javítva a szellőzésén.
Sok reményt ne fűzz hozzá,mert ha van egy tartomány,ahol jól mér,akkor..... -
NEMO1968
őstag
Jó lenne tudni melyik SENCOR érzékelője a rádiós.
Egy 5 éves műszernek még nem kéne kukapozitívnak lenni,de volt egy sorozat ami már új korában sem volt a pontosság mintaképe.
Lehet hogy abból van,és akkor 5 évesen már.....
A vezetékes szenzort tedd egy kicsit komolyabb tartóra,és csinálj neki egy ilyet.
Még ha csak egy kisebbfajta cserépalátétből is van,sokat javít a mérésen.
[link] -
NEMO1968
őstag
Hello!
Magasságra ugyanott vannak?
Elemcsere a rádiós szenzorban.
Ha lemerülőfélben vannak,tud érdekes dolgokat produkálni.
A vezetékes szerintem az ablakon kiáramló hő miatt mutatott kevesebbet.
El kéne tenned legalább 20-30 centire valahogyan az ablaktól és a házfaltól.
Amúgy sem aggatunk közvetlenül falra semmiféle hőmérőt,legalább egy 10-15 centire el kellene távolítani tőle.
Legideálisabb az árnyékoló lenne,csak akkor nem látod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 11" (M4) Hu 2 év Alza jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- Samsung S24 8/128GB, Kártyafüggetlen, Újszerű állapot, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest