Hirdetés
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az Origin jelenleg csak letöltőkliensként működik, némi szociális funkcióval bővítve. Még ahhoz sem kell futnia, hogy elindítsd a már telepített játékokat.
A DRM azért különbözik, mert az EA játékoknak nem egységes a védelme, ehhez semmi köze az Originnek. Viszont itt minden játékukhoz megtalálod a revoke tool-t, ami visszaad egy elhasznált aktivációt, persze csak azokhoz van, melyeknél van ilyen aktivációs limit.
Szoktak lenni leárazások, de szinte csak amerikaiaknak. Bár európaiaknak is volt néhány jó akció, pl. Húsvétkor minden (tényleg minden, kivéve a preorderek) féláron volt (én pl akkor vettem Crysis 2-t, ami vadonatúj játék volt, 20 euróért). De nekünk ritkán ad akciókat, sajnos, de sejtem, hogy ez azért változni fog.
-
polonic
félisten
Nem kell folyamatos internetkapcsolat, mivel ez egyelőre nem lát el védelmet. Nem is kell futnia, hogy játszani tudja a jelenlegi EA játékokkal. Ez csak egy letöltőkliens plusz funkciókkal kiegészítve. Ez BF 3-mal változhat.
A DRM-hez semmi köze az originnek, ahogy a steamnek sincs köze. A játéktól függ a DRM. Ha a játéknak van, akkor mindegy, hogy steames vagy origines, mindkettő esetben ugyanúgy működik.
Igen, voltak leárazások már, de egyelőre csak az Egyesült Államokban élőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi