Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen processzort vegyek?
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- VR topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Toshiba notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
xBoy4140
újonc
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni tudtok-e nekem segíteni. A kérdésem hogy nem e tudtok valamit arra hogy mit csináljak ha megvettem a SimCity-t és ugye ahoz kell 1 Origin fiók.Én regisztráltam az Origin-re de regisztrálás közben nem kért e-mail címet (furcsáltam is) és mivel nem kért e-mail címet ezért tulajdonképpen "nem is létezik a fiók" úgy értve hogy nem tudok barátokat jelölni és ha 1 másik fiókból megkeresem (névalapján) azt írja ki hogy nem található. De. Mivel nincs hozzárendelve e-mail cím ezért az EA weboldalán nem tudok bejelentkezni és így az Origin pedig nem ad hozzáférést. (mármint ahoz hogy a programon keresztül adjak hozzá e-mail címet. De játékokat ugyanúgy tudok aktiválni mert a SimCity és a Cities of Tomorrow is aktiválva van benne). Ha tudtok segíteni akkor előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest