- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Egyedi Ryzent kér a Lenovo a készülő olcsó kézikonzoljába?
- Scuf Reflex Pro kontroller és egyéb Black Ops 6 érdekességek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Apple asztali gépek
- Androidos tablet topic
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborka8x8
aktív tag
"A megnyitás, mint opció sajnos nem létezik, csak letölteni lehet, és utána megnyitni."
Köszönöm!
Akkor marad az, ami eddig, hogy ha nem akarom letölteni, akkor meg kell nyitni az oldalt a Firefox-szal, és ott rákattintani az ilyen típusú linkekre.
"A zene nem azért van, hogy ne legyen csend! " (Pernye András)
-
gaborka8x8
aktív tag
Üdv!
Már régóta szenvedek egy problémától az Opera Developer (51.0.2796.0) böngészőnél.
Valamikor, valamit elállíthattam, és azóta ha egy link PDF fájlra, képre, stb-re mutat, akkor nem adja fel azt a lehetőséget, hogy "megnyitás", mint pl. a Firefox-nál, hanem azonnal le akarja tölteni, el akarja menteni.
És egyszerűen képtelen vagyok megtalálni, hogy hol tudnám beállítani, hogy az ilyen típusú fájlok esetén kérdezzen rá, menteni, vagy megnyitni akarom-e.
Ha valaki egészen dedós szinten elmagyarázza nekem, hol lehet beállítani, akkor azt megköszönöm.Ja! A Webhelyek -> PDF-dokumentumok -> PDF fájlok letöltése az Operában való automatikus megnyitásuk helyett. ablakból hiába veszem ki a pipát, nem történik semmi. Újraindítás után pedig újból ott van benne a pipa.
-
gaborka8x8
aktív tag
válasz M_AND_Ms #25535 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
De valami még mindig nincs rendben. Az összes plugin engedélyezve van, a PDF-XChanger is és a Chrome PDF Viewer is (Hogy miért van kettő, arról fogalmam sincs.), de továbbra is csak menteni akarja a PDF fájlokat, és nem is jelenik meg a megnyitás opció.
Emellett újabb probléma jelentkezett. A silverlight-al működő oldalak nem nyílnak meg. Ez az utóbbi kb. azóta jelentkezik, mióta a Mozila Firefox is fel lett telepítve az Opera mellé."A zene nem azért van, hogy ne legyen csend! " (Pernye András)
-
gaborka8x8
aktív tag
Üdv!
Teljes analfabéta vagyok a számítógépekhez, ezért kellene egy kis segítség.
Az Operát használom, de ha valamelyik oldalon PDF-re mutató link van, akkor meg kell nyitnom az Explorert, mivel az Opera nálam nem kérdez rá, hogy megnyissa, vagy mentse, hanem azonnal menteni akarja, és nem engedi megnyitni.
Gondolom, egy korábbi alkalommal valamikor a mentést választottam, és az is be lehetett pipálva, hogy többet ne kérdezzen rá, hanem minden hasonló fájllal ezt tegye.
Szeretném átállítani, hogy ne csak menteni lehessen a PDF fájlokat, hanem megnyitni is, de nem találom, hol lehetne ezt beállítani.
Ha valaki tudna nekem segíteni, azt nagyon megköszönném.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Elemlámpa, zseblámpa
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Windows 11
- Horgász topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- Karácsonyi akció: ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / stb.
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest