Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cosmo
aktív tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem.
Nagyon alap rendszerem van, transmission torrent kliens van telepítve.
Sajnos haldoklott a régi winyóm, amin a filmeket tároltam, így egy új ssd-t tettem bele, átmásoltam rá a filmeket és visszaraktam a gépbe.Minden működik, látja, meg van osztva a mappa, de a transmission kliens valamiért nem hajlandó az új letöltéseket az új winyóra menteni, mindenképp a belső nvme-re ment, akármit is csinálok pedig telefonról is jól írja ki a hátralévő hely méretet amikor hozzáadom a torrentet.Nano editorral ellenőriztem az elérési utat, stimmel. Már kitöröltem az ideiglenes letöltési mappát, átírtam false-ra és még mindig oda menti a letöltött fileokat, kezd az agyamra menni a dolog, de talán valami apró beállításon múlik.
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- E-book olvasók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Milyen autót vegyek?
- Xbox Classic / Xbox 360
- EA Sports WRC '23
- Lenry: Már megint el fog pusztulni a világ
- 3D nyomtatás
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest